خبرگزاری زنان ایران
WOMEN NEWS AGENCY
امروز: دوشنبه، 27 مرداد 1404
چند رسانه ای
فیلم
عکس
اینفوگرافی
کاریکاتور
صدا
استان ها
تهران بزرگ
اصفهان
آذربایجان شرقی
آذربایجان غربی
اردبیل
البرز
ایلام
بوشهر
تهران
چهارمحال و بختیاری
خراسان جنوبی
خراسان شمالی
خراسان رضوی
خوزستان
زنجان
سمنان
سیستان و بلوچستان
فارس
قزوین
قم
کردستان
کرمان
کرمانشاه
کهگیلویه و بویر احمد
گلستان
گیلان
لرستان
مازندران
هرمزگان
همدان
یزد
مرکزی
سبک زندگی
مهارتهای زندگی
کارآفرینی و تولید ملی
خانه و خانه داری
مد و زیبایی
آشپزی و تغذیه
فناوری اطلاعات
سیاسی
امام (ره) و رهبری
زنان و سیاست
سیاست داخلی
بین الملل
جبهه مقاومت
اجتماعی
زن و خانواده
حجاب و عفاف
حقوق و قضایی
بهداشت و سلامت
طبیعت و گردشگری
تشکل ها
اخبار روز
ورزش بانوان
محیط زیست
آسیب های اجتماعی
کودک و نوجوان
فرهنگی
ادبیات و نشر
هنر و رسانه
حماسه و مقاومت
دین و اندیشه
مناسبت ها
الگوی سوم
صفحه اصلی
طرز تهیه تهدیگ سیبزمینی ترد و طلایی
رازهای پنهان لبنیات؛ کدام مفید و کدام مضر؟
متخصص تغذیه: چای جایگزین آب نیست
هشدار؛ این نمک را نخورید!
طرز تهیه نرگسی اسفناج؛ یک غذای سالم و مقوی
پادیشاه سارماسی؛ دسر خوشمزه و جذاب ترکی
این غذاها سبب ابتلا به پارکینسون میشوند
طرز تهیه دسر انبه با چهار قلم مواد؛ فوری و خوشمزه
با این ۷ غذا، چربی بدن خود را پس از ۴۰سالگی کم کنید
طرز تهیه یک غذای خوشطعم و متفاوت با مرغ
به این دلیل، ماهی را با آبلیمو نخورید
طرز تهیه تهدیگ سیبزمینی ترد و طلایی
طرز تهیه بادام یخی؛ یک دسر مقوی و خوشمزه برای تابستان
پنج خوراکی بهظاهر بدنام که درد التهاب مفصل را کاهش میدهند
طرز تهیه یخ در بهشت زعفرانی: لذتی خنک و خوشمزه
در گرمای تابستان، این غذاها را نخورید
طرز تهیه کوکو سیبزمینی به سبک ایتالیایی
طرز تهیه اسموتی شکلاتی بدون شکر!
ضرورت مصرف آب بستهبندی در پیادهروی اربعین
طرز تهیه لواشک چند میوه تابستانی؛ خوشمزه و خوشرنگ
چرا باید آبمیوه را پس از باز شدن حداکثر تا ۴ روز مصرف کنیم؟
سالاد سیب زمینی اتریشی؛ سالاد خوشمزه و مهیج!
چگونه یک ماست شیرین و سفت تهیه کنیم؟
طرز تهیه انجیرپلو؛ یک غذای شیرین و خوشمزه
طرز تهیه فرنی بستنی، دسر خوشمزه مخصوص روزهای گرم
طرز تهیه کوکو سوسیس؛ شام فوری و خوشمزه
طرز تهیه دسر انبه با چهار قلم مواد؛ فوری و خوشمزه
نوشیدنی سبزرنگی که دهه هشتادیها با آن پز میدهند
طرز تهیه شیره هندوانه، جایگزینی برای قند و شکر
میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز
با حبوبات در خانه نان بپزید!
طرز تهیه پلو مخلوط مجلسی؛ شیک و خوشطعم
بادمجان پلو قزوینی؛ پلو مخلوط خوشمزه و مقوی
خورش ماست، وعدهای خنک و مقوی اصفهانی
معدههای ما قدرت هضم غذاهای عراقی را ندارد
آنچیلادای مرغ؛ مرغ مکزیکی با طعمی خاص و ویژه
کیک سینامون؛ یک عصرانه خوشمزه با طعم دارچین
طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات با سس ویژه
کپک خانگی میتواند باعث بیماری ریه شود
۴ خاصیت فوقالعاده سیر سیاه برای معده
خورشت گیلاخه، غذای اصیل کردستان که هوش از سرتان میبرد!
مرغ آلبالویی؛ خوشمزهترین مرغی که تا به حال خوردهاید!
طرز تهیه سوپ سرد تابستانی؛ سوپ خوشمزه و خنک
صبح کودک را با کیک و کلوچه شروع نکنید!
طرز تهیه ماکارونی با گوشت تکهای و تهدیگ سیبزمینی
رعایت نکات مهم در افطار و سحر برای بهبود سلامت روزه داری
کارشناس طب سنتی گفت: افرادی که طول روزهداری با عطش زیاد مواجه هستند، از ماءالشعیر طبی استفاده کنند. در ضمن، وعده سحری باید رعایت شود اما از پرخوری اجتناب گردد؛ به ویژه اگر در این وعده پلو و خورشت مصرف میشود، خورشت کدو انتخاب مناسبی خواهد بود.