نقد یک فعال رسانهای به ضعف اطلاعرسانی دولت شهید رئیسی در حوزه زنان و خانواده
مرضیه کمالزاده، فعال رسانهای، در نشست علمی نخبگانی روایت الگوی مردمیسازی و مدیریت جهادی شهید آیتالله رئیسی با رویکرد زن و خانواده، با اشاره به ضعفهای ساختاری در اطلاعرسانی اقدامات دولت گذشته، تأکید کرد: حتی بسیاری از فعالان رسانهای نیز از اقدامات و دستاوردهای این دولت در حوزه زنان و خانواده بیاطلاع ماندند.
1404/03/04 - 08:03
تاریخ و ساعت خبر:
237267
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - در حاشیه نشست علمی نخبگانی «روایت الگوی مردمیسازی و مدیریت جهادی شهید آیتالله رئیسی» که با رویکرد بررسی سیاستها و اقدامات دولت سیزدهم در حوزه زن و خانواده برگزار شد، مرضیه کمالزاده، فعال رسانهای، به تبیین ضعفهای موجود در انعکاس عملکرد دولت پیشین در این عرصه پرداخت.
وی اظهار داشت: «در رابطه با سوالی که مطرح کردید، خود این مسئله مهم است که ما چه اطلاعی از دستاوردهای دولت شهید رئیسی در حیطههای مختلف، بهویژه در موضوع این همایش یعنی زنان و خانواده داریم. یکی از ایراداتی که شاید به مجموعه اطلاعرسانی دولت شهید رئیسی وارد میشد، همین ضعف اطلاعرسانی از دستاوردها، تصمیمسازیها و عملکردهایی بود که در دولت ایشان در زمینههای مختلف، از جمله زنان و خانواده، انجام شده است.»
کمالزاده افزود: «آسیب این بود که این اطلاعرسانی بهخوبی صورت نمیگرفت یا کامل نبود و بهدرستی منتقل نمیشد. حتی برای ما که اهل رسانه بودیم یا دغدغه حیطههای مختلف را داشتیم، این دادهها و اطلاعات به دست نمیآمد. الان هم فکر میکنم که باز همین نقص وجود دارد؛ چه در جمعآوری یا تولید محتوا.»
وی با اشاره به اینکه حتی فعالان رسانهای نیز بهدرستی در جریان برنامهها و اقدامات دولت قرار نمیگرفتند، خاطرنشان کرد: «اگر هم اتفاقاتی بوده، به منِ رسانهای هم به شکل اخص منتقل نشده که بتوانم آن را به عامه مردم منتقل کنم.»
این فعال رسانهای همچنین یکی از اقدامات مثبت دولت شهید رئیسی را طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال عنوان کرد و گفت: «تعداد محدودی که با این قضیه در تماس بودند، این خدمت را دریافت کردند و قدردان بودند، اما اینکه این طرح چگونه ادامه یافت یا چه سازوکاری داشت، اطلاعاتی به ما نرسید.»
کمالزاده با نقد نگاه حداقلی به زنان در عرصه سیاستگذاری، تصریح کرد: «در بیشتر مواقع، موضوع زنان به عنوان یک موضوع حاشیهای دیده میشود و به رسمیت شناخته نمیشود. رویکرد غالب این است که تنها برای پاسخگویی یا تبعیت از برخی استانداردهای بینالمللی، بهصورت صوری به مسائل زنان پرداخته شود.»
وی در پایان تأکید کرد: «اینکه دولت شهید رئیسی در این زمینهها عملکرد موفقی داشته یا نه، منوط به این است که ما دقیقاً بدانیم چه اقداماتی انجام شده؛ چیزی که متأسفانه هنوز برای بسیاری از ما روشن نیست.»
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه