یادداشت | طالب‌سربازی

روایت همدلی و اقتدار/چگونه صحنه‌های مردمی در جنگ دوازده روزه، آینده ایران را تضمین می‌کند؟

اتمام جنگ دوازده روزه، روایت حماسه‌ها و همدلی‌های مردمی به عنوان یک راهبرد کلیدی برای حفظ انسجام ملی مطرح می‌شود. از آتش‌نشان‌هایی که دلداری دادند تا کودکانی که شربت پخش کردند، هر صحنه می‌تواند به تقویت روحیه اتحاد و غرور ملی کمک کند. یادواره‌های شهدا و استفاده از شبکه‌های اجتماعی نیز نقش مهمی در این راستا ایفا می‌کنند.
روایت همدلی و اقتدار/چگونه صحنه‌های مردمی در جنگ دوازده روزه، آینده ایران را تضمین می‌کند؟
1404/04/25 - 08:43
تاریخ و ساعت خبر:
268829
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - استان تهران - حفظ انسجام ملت‌ها، حین و بعد از وقوع بحران ها از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که وحدت و همدلی در مبارزه و پس از آن در مواردی چون انتقال حس خوب میهن به نسل های بعد مهم می‌باشد، چراکه حفظ نبوغ انسانی موجب شکست اهداف شیطانی دشمن میشود و اما چگونگی حفظ این انسجام در فرهنگ‌ها، نسل‌ها و ملیت‌ها متفاوت است.
در جنگ دوازده روزه ایران و اسرائیل ملت ایران با یکی شدن و محکم ایستادن مقابل درخواست‌ها و تهدیدات دشمن توانستند نه تنها صحنه‌های زیبایی از همدلی، تعهد، امید به آینده و اصالت ایمان در میهن دوستی را به دنیا نشان دهند بلکه توانستند این جنگ همه جانبه را به نفع خویش به پایان برسانند. اکنون که در پسا جنگ به سر می‌بریم نیز لزوم حفظ این وحدت احساس می‌شود. مهم‌ترین راهبرد، ارائه تصاویر و صحنه‌هایی است که خود مردم رقم زدند. این موقعیت‌ها همچون دلداری دادن آتش‌نشان‌ها به خانم‌هایی که در صحنه‌های مورد هدف بودند، قرض دادن کارت سوخت به یکدیگر، رایگان کردن سایت‌های خصوصی آموزشی، پخش شربت توسط کودکان در میان افراد حاضر در صف بنزین، برپایی جشن‌های خانگی در تایید ضربات پرقدرت ایران به هیمنه رژیم غاصب، دراختیار قرار دادن داوطلبانه خانه‌های خالی به افرادی که منازلشان شان صدمه دیده بود و... را میتوان به صورت پوستر، بنر، عکس‌های تبلیغاتی در فضای حقیقی و مجازی منتشر کرد. اهمیت نشر مداوم و یادآوری این صحنه‌های غرورآفرین اینجاست که باعث تقویت روحیه اتحاد و میهن‌دوستی بین عموم مردم خواهد شد، همچنین حس امید به آینده و اعتماد به نظام اسلامی در دل‌ها ایجاد و تثبیت می‌شود.
علاوه بر این نقش‌آفرینی که عموما توسط ارگان‌های دولتی در سطح شهر انجام می‌گیرد، افراد مختلف می‌توانند از تریبون‌های شخصی که در اختیار دارند برای گسترش همدلی و وحدت استفاده کنند. امروزه کمتر کسی است که در شبکه‌های اجتماعی حضور نداشته باشد، این شبکه‌ها علی‌رغم تهدیداتی که دارد می‌تواند فرصت‌های بی‌نظیری در جهت بازتاب گسترده این همبستگی ملی در سراسرایران و حتی جهان ایجاد نماید. صحنه‌های رجزخوانی مردم، تقدیر از نیروهای نظامی، جلسات دعا برای پیروزی، کاروان‌های شادی پس از هجوم به مواضع دشمن و دیگراتفاقت زیبا همگی قابلیت ساعت‌ها تجزیه و تحلیل دارند و می‌توانند به مقالات مختلف تبدیل شوند. این کار باعث ثبت افتخارآفرینی‌های مردم و نیروهای نظامی در تاریخ خواهد شد و آیندگان درس وطن‌پرستی، اقتدار و ایستادگی را خواند آموخت.
برگزاری یادواره ی شهدا با عنوان هایی همچون" نگهبان امانت شما که خاک میهن است، هستیم" و.. موجب افزایش غروور ملی و دادخواهیِ خون شهیدان می‌شود که در پی آن تعهد به خاک و هموطن را در پی دارد. این یادواره‌ها اگرچه می‌تواند به صورت سخنرانی و خواندن دعاهای دسته جمعی باشد اما اگر همراه با رجز خوانی، شادی پیروزی و روایت سبک و سیره شهدا باشد برای حفظ همدلی موثرتر خواهد بود.
به طور کلی، روایت آنچه در این دوازده روز گذشت و آنچه در تاریخ ایران اسلامی منجر به پیروزی شد و چرایی حفظ اتحاد و پیشرفت آن از نظر جامعه‌شناسان، موثرترین راه برای گسترش صفات نیکوی اخلاقی و فرهنگی ملت بزرگ ایران خواهد بود.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
دوران پسا جنگ، دفاع مقدس 12 روزه ، حفظ انسجام، آینده ایران،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
تهران
V
آرشیو