میوه‌هایی که بیماران دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند

متخصص تغذیه، نکات کلیدی تغذیه‌ای برای بیماران دیابتی و کودکان در تابستان را تشریح کرد.
میوه‌هایی که بیماران دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند
1404/03/14 - 15:43
تاریخ و ساعت خبر:
267468
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه درباره تغذیه مناسب بیماران دیابتی و کودکان در هوای گرم تابستان گفت: در بیماران دیابتی، مصرف میوه باید با فاصله زمانی حداقل ۲.۵ تا ۳ ساعت بعد از وعده غذایی باشد. میوه‌هایی مانند موز، انگور، خربزه، هندوانه و طالبی به دلیل قند بالایی که دارند، باید محدود مصرف شوند و هر واحد میوه معادل نصف موز یا یک لیوان پر از خربزه است.
وی افزود: دیابتی‌ها می‌توانند بعد از فاصله زمانی مناسب از اولین میوه، میوه دوم را نیز مصرف کنند، اما مصرف زیاد میوه به‌طور همزمان توصیه نمی‌شود و همچنین اگر بین شام و خواب کمتر از دو ساعت فاصله باشد، مصرف میوه قبل از خواب مناسب نیست.
غذاهای سبک و پرهیز از غذاهای چرب در تابستان
کشاورز با اشاره به اهمیت رژیم غذایی کودکان و افراد سالمند گفت: مصرف غذاهای سبک، آب‌پز، بخارپز و جوجه کبابی و پرهیز از غذاهای پر سس و چرب بسیار مهم است و آش و سوپ‌هایی که دارای سبزیجات فراوان هستند، منبع ویتامین‌ها، مواد معدنی و نمک‌های مورد نیاز بدن محسوب می‌شوند.
وی تأکید کرد: سبزی خوردن و سالاد بدون سس با آب لیمو نیز باید در سفره تابستانی جایگاه ویژه‌ای داشته باشند، چرا که فیبرها و رنگدانه‌های موجود در سبزی‌ها و میوه‌ها به حفظ سلامت کمک می‌کند.
کشاورز ادامه داد: با توجه به افزایش چشمگیر چاقی کودکان طی ۴۰ سال گذشته، رعایت اصول تغذیه سالم و محدود کردن مصرف فست‌فودها و غذاهای سنگین ضروری است.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آبلیمو، تغذیه سالم، تغذیه، بهداشت، درمان، تغذیه، دیابت، سفرهای تابستانی،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو