طرز تهیه سورمه کباب؛ غذای ترکیه‌ای خوشمزه با طعمی اصیل

کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. سورمه کباب یک غذای گوشتی و سبزیجاتی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده سرخ شده و سبزیجات کبابی تهیه می شود. این غذا بسیار خوشمزه است و می توان در کنار نان یا برنج سرو نمود.
طرز تهیه سورمه کباب؛ غذای ترکیه‌ای خوشمزه با طعمی اصیل
1404/03/06 - 12:24
تاریخ و ساعت خبر:
247279
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سورمه کباب یکی از غذاهای محبوب ترکیه‌ای است که با ترکیب گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات کبابی و ادویه‌های معطر، طعمی خاص و دلپذیر دارد. در این مطلب، روش تهیه این غذای خوشمزه را آموزش می‌دهیم.
اگر به دنبال یک غذای خوش‌طعم و متفاوت هستید، سورمه کباب انتخابی عالی است. این غذا با ترکیب گوشت چرخ‌کرده،بادمجان کبابی، فلفل دلمه‌ای و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود و پس از پخت، بافتی نرم و طعمی بی‌نظیر دارد.​
کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. سورمه کباب یک غذای گوشتی و سبزیجاتی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده سرخ شده و سبزیجات کبابی تهیه می شود. این غذا بسیار خوشمزه است و می توان در کنار نان یا برنج سرو نمود. این غذا یک غذای ترکی است که طعم خوشایند کبابی را در آن به خوبی می توان حس کرد. سبزیجات را می توان روی منقل ذغالی یا گازی کباب کرد اما طعم آن در منقل ذغالی بسیار فوق العاده و خاص می شود.









طرز تهیه سورمه کباب
مرحله اول

برای تهیه سورمه کباب خوشمزه در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و با پوست کباب می کنیم. سپس درون یک سینی با پلاستیک قرار می دهیم تا کمی بماند و راحت بتوان پوست آن را جدا کرد. فلفل دلمه ای ها را هم روی منقل کباب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل تند هم کباب کرده و کنار می گذاریم. در ادامه یک عدد پیاز را با پوست شسته و از وسط نصف می کنیم. سپس درون منقل کباب می کنیم. حالا یک حبه سیر را هم از وسط نصف کرده و با پوست کباب می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک پیاز دیگر را شسته و پوست می کنیم. سپس با رنده ریز رنده می کنیم و آب آن را گرفته و دور می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به یک کاسه اضافه می کنیم. پیاز های رنده شده آب گرفته را هم اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا نمک و ادویه و فلفل را هم به آن اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا به خوبی یکدست و مخلوط شود. سپس از گوشت به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و کنار می گذاریم. یک تابه بر می داریم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
کمی کف آن را روغن می ریزیم و می گذاریم تا روغن داغ شود. سپس گوشت ها را پهن کرده و درون تابه قرار می دهیم تا سرخ و پخته شود. سپس آن را پشت و رو می کنیم که دو طرف گوشت برشته شود. سپس از تابه در می آوریم و کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله فلفل دلمه ای های کبابی را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. پیاز ها را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم. سیر های کبابی را هم له کرده و اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله بادمجان های کبابی پوست گرفته شده را هم به صورت ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم. ادویه و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب بهم می زنیم تا طعم مواد با هم مخلوط شود. یک ظرف مناسب بر می داریم.
مرحله هشتم
سپس کف آن را از مواد بادمجانی می ریزیم و کف ظرف، به صورت یکدست پهن می کنیم. سپس گوشت های برشته شده را روی بادمجان ها می چینیم. در ادامه گوجه گیلاسی را هم به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم.
مرحله نهم
سپس گوجه ها را لا به لای گوشت ها قرار می دهیم. فلفل تند هم که کبابی کرده بودیم روی گوشت ها قرار می دهیم. کره یا روغن محلی را درون یک ظرف روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس روی گوشت ها می ریزیم.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سورمه کباب،آشپزی،تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو