دستور پخت سوپ تره فرنگی، متفات و خوشمزه

اگر آب مرغ نداشتید می توانید در صورت تمایل از عصاره مرغ یا گوشت هم استفاده کنید. همه مواد را بعد از پخت با گوشت کوب برقی پوره کنید. تست نمک بگیرید.
دستور پخت سوپ تره فرنگی، متفات و خوشمزه
1404/03/03 - 12:28
تاریخ و ساعت خبر:
237296
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - اگر از سوپ‌های تکراری خسته شده‌اید، سوپ تره فرنگی را امتحان کنید. اگر به تره‌فرنگی دسترسی دارید حتما آن را تهیه کنید. سوپ تره‌فرنگی یکی از سوپ‌های معروف رستورانی است که تقریباً با تمام ذائقه‌ها سازگار است چون طعم غالبی ندارد و بسیار لطیف و ملایم است. ‌ ‌
مواد لازم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
فلفل تند خشک ۱ عدد
جوز هندی نوک قاشق چای خوری
تره فرنگی دو ساقه
شیر یک لیوان
پنیر گودا کمی هنگام سرو غذا
طرز تهیه
ابتدا دو عدد پیاز را خلالی کنید و با کره تفت دهید تا کاراملی شود. حواستان باشد زیر حرارت کم باشد تا کره نسوزد. سیب زمینی ها را مکعبی و یکسان برش دهید. سیب زمینی ها را به پیاز اضافه کنید وتفت دهید. در ادامه نمک، فلفل سیاه ، آویشن، جوز هندی و یک عدد کوچک فلفل تند به ترکیب بالا اضافه کنید و تفت دهید.
تره فرنگی ها را خرد و به سیب زمینی اضافه کنید. کمی از آب یا آب مرغ اضافه کنید و اجازه دهید ۴۵ دقیقه بپزد. اگر آب مرغ نداشتید می توانید در صورت تمایل از عصاره مرغ یا گوشت هم استفاده کنید. همه مواد را بعد از پخت با گوشت کوب برقی پوره کنید. تست نمک بگیرید.
در ادامه یک لیوان شیر یا یک پیمانه خامه به آن اضافه کنید. دوباره حدود ۱۰ دقیقه روی گاز بگذارید اما حواستان باشد زیر حرارت را کم کنید، شیر نباید بجوشد چون می بُرد و کار خراب می شود. سوپ را سرو کنید و کمی پنیر گودا روی آن بریزید و نوش جان کنید.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
طرز تهیه،دستور پخت، سوپ تره فرنگی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو