رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران:
سواد سلامت مادران منجر به بارداری و فرزندان سالم می شود/ افزایش خوابگاه های متأهلی دانشجویی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: بحث سواد سلامت مادر، یکی از موضوعات مهم در حوزه سلامت است که میتواند به بارداریهای سالم و فرزندان سالم برای جامعه منجر شود.
1404/02/01 - 15:00
تاریخ و ساعت خبر:
216219
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بعدازظهر امروز، در نشست خبری هفته سلامت، که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار داشت: بحث سلامت باید از دوران تولد مورد توجه قرار گرفته و تا پایان عمر نیز ادامه داشته باشد.
وی بارداریهای سالم را مهم ترین عامل برای داشتن فرزند سالم دانست و گفت: این امر یکی از مسائل مهم حوزه سلامت به شمار می رود؛ بحث سواد سلامت مادر، یکی از موضوعات مهم در حوزه سلامت است که میتواند به بارداریهای سالم و فرزندان سالم برای جامعه منجر شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه این مطلب اضافه کرد: با برنامهریزی دولت چهاردهم، برنامه پزشکی خانواده با رویکرد جدید اجرا و دنبال خواهد شد همچنین عزم دولت و وزارت بهداشت برای پیشبرد و اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع، جدی است.
رئیس کرمی, کاهش مرگ و میر مادران را یکی از مهمترین شاخصهای توسعه در هر جامعهای دانست و بیان کرد: این شاخص در ایران هم به خوبی دنبال شده است.
او ادامه داد: در دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه بهداشت، سالیانه حدود ۳ میلیون مراجعه داریم و ۱۵ میلیون خدمت ارائه میدهیم البته مشکلات کیفی در آموزش بعد از افزایش ظرفیت اتفاق افتاده که با کمبود کلاس، خوابگاه و دیگر مسائل مواجه شده ایم.
در ادامه اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به راه اندازی سامانه هوشمند بهداشت، در راستای ارتقای سواد سلامت مادران در دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: در حال حاضر ۶۰۰ هزار خانوار تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران این سامانه هستند.
وی در ادامه این مطلب افزود: : یک تعامل فعالی بین جمعیت تحت پوشش دانشگاه به ویژه، مادران برقرار شده است همچنین در دانشگاه علوم پزشکی تهران از جمعیت ۳ میلیون و ۲۰۰ هزاری تحت پوشش، ۲۳.۵ درصد را اتباع تشکیل میدهند که سهمی را در استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
اولیایی منش، ادامه داد: ما به شاخصهای مرتبط با مرگ و میر مادران در کشور رسیده ایم و به یک دهم مرگ رسیده است ضمن اینکه تشکیل کمیتههای تخصصی مرگ و میر مادران، یکی از راهبردهای موفق وزارت بهداشت در این حوزه بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به پرسش خبرگزاری زنان ایران در خصوص اقدامات این دانشگاه در راستای قانون جوانی جمعیت، بیان داشت: قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیار فعال است و رتبه دوم کشوری را گرفته ایم.
اولیائی منش خاطرنشان کرد: راه اندازی خوابگاههای متاهلی، یکی از برنامههای دانشگاه در حوزه جوانی جمعیت است که همچنان دنبال میشود ضمن اینکه شناور سازی ساعت کاری ، ایجاد مهد کودک در نزدیکی دانشگاه ، مرخصی برای مادران باردار از دیگر اقدامات انجام شده قرارگاه جوانی جمعیت است.
انتهای پیام/
خبرنگار:سیما حسینی

بازگشت به ابتدای صفحه