این مواد غذایی را در این فصل نخورید

تغذیه در فصل تابستان باید با هدف تأمین آب، الکترولیت‌ها و انرژی مورد نیاز بدن تنظیم شود. انتخاب هوشمندانه خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها نه‌تنها از بیماری‌های مرتبط با گرما جلوگیری می‌کند، بلکه باعث افزایش نشاط و عملکرد روزانه می‌شود.
این مواد غذایی را در این فصل نخورید
1404/06/25 - 09:17
تاریخ و ساعت خبر:
271275
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - در فصل تابستان، انتخاب غذا و نوشیدنی مناسب نقش مهمی در حفظ سلامت، انرژی و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با گرما دارد. تغذیه سبک، آبرسان، و سرشار از مواد مغذی می‌تواند بدن را در برابر گرما مقاوم‌تر کند و جلوی بروز مشکلاتی مانند گرمازدگی، سوءهاضمه و بی‌حالی را بگیرد.
در این زمینه توجه به سه نکته مفید است:
- وعده‌های غذایی را سبک‌تر و بیشتر در طول روز تقسیم کنید
- از غذاهای تازه و خانگی استفاده کنید و از مصرف غذاهای مانده پرهیز کنید
- در صورت فعالیت زیاد یا تعریق شدید، مصرف نمک و پتاسیم را متعادل نگه دارید
مواد غذایی مناسب برای تابستان:
۱. میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خربزه، پرتقال، و توت‌فرنگی
۲. سبزیجات خنک‌کننده مانند خیار، کاهو، گوجه‌فرنگی، و کدو
۳. لبنیات سبک مانند دوغ، ماست کم‌چرب، و کشک
۴. نوشیدنی‌های سنتی ایرانی مانند آب‌دوغ‌خیار، خاکشیر، و شربت سکنجبین
۵. غذاهای سبک مانند سوپ سبزیجات، آش، و سالادهای سرد
۶. آب‌میوه‌های طبیعی بدون شکر افزوده
۷. آب نارگیل و نوشیدنی‌های حاوی الکترولیت طبیعی
خوراکی‌هایی که باید محدود شوند:
- غذاهای چرب، سرخ‌شده، و سنگین
- نوشیدنی‌های شیرین و گازدار
- خوراکی‌های شور که باعث احتباس آب می‌شوند
- کافئین و الکل که باعث افزایش دفع آب از بدن می‌شوند
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مواد غذایی، رژیم غذایی، سلامت
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو