چگونه تخم مرغ را سلامت‌تر بپزیم؟

ما ایرانی‌ها اغلب تخم مرغ به صورت نیم بند (عسلی)، سفت(آب پز)، نیمرو و املت می‌خوریم. اما آیا خوردن تخم مرغ نیم بند یا نیم پخته برای سلامت ضرر دارد؟
چگونه تخم مرغ را سلامت‌تر بپزیم؟
1404/03/20 - 09:18
تاریخ و ساعت خبر:
267707
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - تخم مرغ های نیم بند یا نیم پز که به تخم‌مرغ‌های عسلی نیز معروف هستند، به اندازه‌ای پخته می‌شوند که سفیده‌ها سفت شوند در حالی که زرده‌ها شل یا نیمه‌مایع باقی می‌مانند. این تخم‌مرغ‌ها به دلیل طعم و بافت خامه‌ای‌شان محبوب هستند و اغلب با نان به همراه کره یا پنیر میل می‌شوند.
خطر سالمونلا
یکی از نگرانی‌های عمده در مورد خوردن تخم‌مرغ نیم‌پز، خطر ابتلا به عفونت سالمونلا است، سالمونلا نوعی باکتری است که می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود. اگر تخم‌مرغ‌ها به درستی پخته نشوند، باکتری‌ها ممکن است در زرده زنده بمانند و منجر به علائمی مانند تب، اسهال و گرفتگی معده شوند.
چگونه تخم مرغ را سلامت‌تر بپزیم؟
برای کاهش خطر، همیشه از تخم‌مرغ‌های تازه، تمیز و ترجیحا پاستوریزه (تخم مرغ پاستوریزه محصولی است که در طی حرارت دهی به تخم مرغ و حذف باکتری‌های آن تولید می‌شود) استفاده کنید. قبل از جوشاندن، پوسته آن را کاملا بشویید (اگر چه برخی نظریه کاملا مخالف این دارند) و مطمئن شوید که سفیده تخم‌مرغ کاملا پخته شده. همچنین خرید تخم‌مرغ از یک منبع معتبر و نگهداری صحیح آن‌ها در یخچال نیز به حفظ سلامت کمک می‌کند.
چه کسانی نباید تخم مرغ نیم بند بخورند؟
در حالی که بسیاری از بزرگسالان سالم می‌توانند تخم مرغ نیم بند را در حد اعتدال مصرف کنند، اما مصرف آن برای زنان باردار، کودکان خردسال، سالمندان یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند توصیه نمی‌شود. برای این گروه‌ها، تخم مرغ کاملا پخته شده انتخابی ایمن‌تری برای جلوگیری از عفونت‌های احتمالی است.
بهترین روش خوردن تخم مرغ کدام است؟
بین انواع روش‌های مختلف آماده سازی تخم مرغ، املت کردن و آب پز کردن، بهترین روش‌های خوردن تخم مرغ هستند. با املت کردن تخم مرغ مواد غذایی سالم دیگری همانند گوجه، اسفناج و سیر و پنیر را می‌توانید به همراه املت خود می‌توانید استفاده کنید، که این روش میزان مصرف مواد معدنی و ویتامین‌ها را افزایش می دهد. آب پز کردن هم شیوه سالم دیگری برای پختن تخم مرغ‌ها است.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه،تخم مرغ، مواد غذایی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو