این دانه‌های کوچک مغز را تقویت می‌کند

تخم شربتی تنها یک افزودنی ساده در نوشیدنی‌های فصول گرما نیست،این دانه ریز سرشار از فیبر، امگا و مواد معدنی است و می‌تواند به سلامت بدن کمک کند.
این دانه‌های کوچک مغز را تقویت می‌کند
1404/03/12 - 13:12
تاریخ و ساعت خبر:
267380
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - تخم شربتی که تحت عنوان ریحان شیرین نیز شناخته می‌شود، یک گیاه از خانواده نعنائیان است. این گیاه در مناطق استوایی رشد می‌کند و ۴ تا ۵ هزار سال است که در پاکستان، ایران، هند و کشورهای جنوب شرقی آسیا به مدت کشت می‌شود؛ تخم شربتی بیضی شکل، کوچک و متخلخل است و اندازه آن با توجه به منطقه و کشور محل کشت آنها متغیر است.
مواد معدنی نظیر کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن و فولیک اسید به وفور در تخم شربتی یافت می‌شوند. به همین دلیل تخم شربتی به سلامت دندان و استخوان‌ها کمک می‌کند. همچنین استفاده از تخم شربتی باعث تقویت هورمون‌ها و آنزیم‌ها می‌شود و فعالیت مغز را بهبود می‌بخشد.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مواد غذایی، مغز انسان، مولتی‌ویتامین
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو