انواع ویتامین C، K، B و فسفر منیزیم در این ماده غذایی

نخود فرنگی سرشار از ویتامین های C، K، B است.
انواع ویتامین C، K، B و فسفر منیزیم در این ماده غذایی
1404/03/11 - 12:57
تاریخ و ساعت خبر:
267305
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - نخودفرنگی معمولاً فصل رشد بسیار کوتاهی دارد و همین مسئله، آن را به یک خوراکی خاص تبدیل می‌کند. این ماده غذایی حاوی طیف گسترده‌ای از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله منگنز، فسفر، پروتئین و ویتامین‌های C، K، B است و یک خوراکی ضد التهاب به شمار می‌آید.
پیشنهاد مصرف: می‌توانید به عنوان یک میان‌وعده سبک، نخودفرنگی را به صورت خام یا آب‌پز میل کنید. همچنین این امکان وجود دارد که در صورت دلخواه آن‌ را به سالاد، اسموتی، غذاهای رژیمی و هر چیز دیگری اضافه کنید. نخودفرنگی تازه با توجه به فوایدی که دارد، یک میان‌وعده مناسب برای بچه‌ها است.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه، مواد غذایی، مولتی‌ویتامین
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو