معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت خبر داد:
افزایش ۳۰ درصدی دانشجویان پزشکی جهت شرکت در جشنواره قرآن و عترت/ ورود هوش مصنوعی در ترویج فرهنگ قرآنی
معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت از افزایش ۳۰ درصدی استقبال دانشجویان پزشکی در مسابقات قرآن و عترت خبر داد و گفت افزود: در تولیدات رسانه ای این مسابقات به استفاده از هوش مصنوعی نیز توجه شده است تا تولیدات رسانه ای برای ترویج فرهنگ قرآنی مورد استفاده قرار گیرد.
1404/02/29 - 16:03
تاریخ و ساعت خبر:
217317
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - مسعود حبیبی معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت امروز در نشست خبری بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت قرآن برای زندگی بشر بیان داشت: خداوند در قرآن به طور شیوا و صریح در خصوص کرامت انسانی بیان کردند و ما در کمتر جایی می بینیم که برای انسان به این اندازه ارزش قائل شده باشد.
وی افزود: قرآن انسان ها را به رعایت عدالت امر کرده است، متأسفانه در دنیایی که از ادعای انسانیت گفته می شود انسانهای بیگناه و بی پناهی در مقابل سکون مجامع بین المللی کشته می شوند
معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به وجود ۶۷ کانون قرآن و عترت دانشجویی در سطح دانشگاههای پزشکی ، ادامه داد: برنامه ما این است که سیاستگذاری ها برای فعالیت های دانشگاه را با همفکری دانشجویان اجرا کنیم.
حبیبی گفت: امسال بالغ بر ۶۱ هزار نفر از دانشگاهیان، اساتید ، دانشجویان و متخصصان در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت شرکت کردند که از این تعداد بیش از ۹۹ هزار نفر در چند بخش شرکت کردند.
ورود هوش مصنوعی در ترویج فرهنگ قرآنی
وی از افزایش ۳۰ درصدی استقبال دانشجویان پزشکی در مسابقات قرآن و عترت خبر داد و افزود: در تولیدات رسانه ای این مسابقات به استفاده از هوش مصنوعی نیز توجه شده است تا تولیدات رسانه ای برای ترویج فرهنگ قرآنی مورد استفاده قرار گیرد.
راهاندازی طرح سفیران نور
در ادامه این نشست جواد باقری مدیرکانون قرآن و عترت وزارت بهداشت، اظهار داشت: امسال برای نخستین بار با کار جهادی همکاران، جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به ۶۳ رشته رسید و تقریبا ۱۷ درصد خانواده نظام سلامت در این جشنواره شرکت کردند.
وی بزرگترین ویژگی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت را دانشجو محوری این جشنواره برشمرد و گفت:طرح سفیران نور نیز راه اندازی شده است.
باقری بیان داشت: تکریم و نخبه پروری دانشجویان در فضای قرآنی از جمله محورهای این جشنواره به شمار می رود ضمن اینکه امروز در عرصه ملی و بین المللی بخش زیادی از اساتید ما رتبه های بالای جشنواره های قرآنی را دارا هستند و از ۵۵ نخبه قرآنی نیز در این جشنواره تقدیر می شوند.
باقری با بیان اینکه ۳۳۰۰ استاد در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت شرکت کردند ، افزود: جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت بزرگترین رویداد قرآنی در بین سازمانهای مختلف است و امسال نزدیک به ۱۰۰ اثر در بخش هوش مصنوعی شرکت کردند.
انتهای پیام/*
خبرنگار: سیما حسینی

بازگشت به ابتدای صفحه