تحلیلی بر دیدگاه رهبری در مورد مقاومت ملت فلسطین
غزه را روایت کنیم تا دشمن در جنگ روایت ها پیروز نشود !
روایت کربلای غزه، وظیفهی ماست. نباید اجازه بدهیم یزیدیان زمان، فاتح این جنگ روایی شوند. امروز هم اگر جریان طوفانالأقصیٰ و مقاومت مبارزان فلسطینی را روایت نکنیم، تلاش و مجاهدتهای آنها بیاثر خواهدشد و اسرائیل مظلومنمایی خواهدکرد، پس اکنون باید به واجبترین جهاد که، جهاد تبیین است بپردازیم و جهانیان را متوجه کنیم که برای نابودی کامل اسرائیل باید مطالبهی جهانی داشتهباشیم.
1402/08/08 - 07:53
تاریخ و ساعت خبر:
175713
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - استان تهران : روایت کربلای غزه، وظیفهی ماست. نباید اجازه بدهیم یزیدیان زمان، فاتح این جنگ روایی شوند. اگر حضرت زینب و امام سجاد (عَلیهِمَاالسَّلام) در منزلهای متعددی در بین راه کربلا تا شام روایتگری نمیکردند، اکنون هیچ خبری از حماسهی کربلا نبود و شاید یزید، فاتح این جنگ بود. امروز هم اگر جریان طوفانالأقصیٰ و مقاومت مبارزان فلسطینی را روایت نکنیم، تلاش و مجاهدتهای آنها بیاثر خواهدشد و اسرائیل مظلومنمایی خواهدکرد، پس اکنون باید به وظایف خود عمل کنیم، از جمله:
۱. باید به واجبترین جهاد که، جهاد تبیین است بپردازیم، جهادی که پیر و جوان و پسر و دختر نمیشناسد و بر خُرد و کلان واجب است. به عالم بفهمانیم که طوفانالأقصیٰ محدود به فلسطین نیست بلکه یک طوفان عالمگیر است که علاوه بر زدن ضربهی ترمیمناپذیر به اسرائیل، امید دولتهای غربی و شیطان بزرگ یعنی آمریکا را نیز ناامید کردهاند و بهطور قاطع بگوییم که «همه به این رژیم ظالم کمک کردند و رفتار این رژیم ظالم اینجور بوده که به زن و مرد رحم نکرده، به کودک و کهنسال فلسطینی رحم نکرده، حرمت مسجدالاقصیٰ را نگه نداشته، شهرکنشینها را مثل سگِ هار به جان فلسطینیها انداخته، نمازگزاران را زیر پا لگدکوب کرده؛ ملت فلسطین... در مقابل این همه ظلم چه واکنشی از خودش نشانبدهد؟ خُب معلوم است که طوفان بهپا میکند.»،(بیانات در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری، ۱۸مهر ۱۴۰۲)
۲. باید تمام تمرکزمان بر رویدادهای فلسطین و مظلومیت همراه با اقتدار آنها و وحشیگری اسرائیل باشد و این امر در راس دیگر امورمان قرار بگیرد و حوادث حاشیهای که جاهلان، غافلان، عامدان و دشمنان ما ایجادمیکنند، ما را از این مسئله دورنسازد، چون هدف دشمن این است که حواس مردم را از فلسطین اشغالی و اسرائیل غاصب پرتکند، پس اجازه ندهیم او از ما بهعنوان سرمایهای در داخل ایران، به نفع خودش استفاده کند و به دنیا بفهمانیم که توجه به مظلومیت مردم غزه و همدردی و کمک به آنها مهم است، اما مهمتر از آن توجه به قدرت مجاهدان فلسطینی در حمله به اسرائیل و شجاعت و مقاومت آنهاست که قدرت پوشالی و هیمنهی اسرائیل غاصب را درهمشکستند، این طوفان سنگریزههای بزرگی را به همراه داشت که شیشه عمر رژیم غاصب اسرائیل را درهمشکست، پس مطمئن باشید که فلسطین را سربازان کوچک اما دارای ارادههای آهنین آزاد خواهند کرد.
strong>۳>. جهانیان را متوجه کنیم که برای نابودی کامل اسرائیل باید مطالبهی جهانی داشتهباشیم و افکار عمومی مردم دنیا را اقناعکنیم و به آنها بفهمانیم که اسرائیلیها مصداق آیهی «اُولئکَ کَالاَنعامِ بَل هُم اَضَلُّ، آنها مانند چهارپایانند بلکه بسی گمراهترند»، (اعراف/۱۷۹) میباشند و هیچ انسانی نمیتواند این قدر بیرحم باشد، اینها انسان نیستند بلکه از حیوان هم گمراهترند، «این بلا را عملکرد خود صهیونیستها بر سرشان آورد. وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت، وقتی درندهخویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود. شما با ملّت فلسطین چه کردید؟ اقدام شجاعانه و در عین حال فداکارانهی فلسطینیها پاسخ به جنایت دشمن غاصب بود.»(بیانات در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری، ۱۸مهر۱۴۰۲). پس در این برهه از زمان به جهاد تبیین بپردازیم تا درندهخویی اسرائیل غاصب بر تمام اهل عالم روشن شود.
۴. دنیا بداند رژیم اشغالگر، مظلومنمایی را بهانه قراردادهاست تا بتواند باز به اشغالگری خودش ادامهبدهد. حمله به غزّه و خانههای آنها، به غیرنظامیان، قتلعام و کشتار دستهجمعی آنها برای این است که جنایات خودش را توجیه کند. «این هم یک محاسبهی غلط است. سران و تصمیمگیران رژیم غاصب و حمایتکنندگانشان بدانند که همین کار، بلای بزرگتری بر سر آنها خواهد آورد؛ بدانند واکنش این ظلمها، سیلیِ سنگینتری بر رخسار زشت آنها است. عزم جوانان شجاع فلسطینی، عزم ازجانگذشتگان فلسطینی، با این جنایتها استوارتر میشود.»(بیانات در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری، ۱۸مهر۱۴۰۲). امروز فلسطینیها بیدارند، طرّاحان فلسطینی با مهارت کامل مشغول کارند. این محاسبهی دشمن غلط است که فکر میکند با مظلومنمایی میتواند حملهی جنایتکارانهی خودش را ادامهبدهد و دنیای اسلام نباید در مقابل این جنایتها ساکت بمانند، بلکه باید عکسالعمل نشان بدهند.
۵. زمانی که در مسیر تربیت فرزندان، مبارزه و مقاومت را مدّنظرقراردهیم، شاهد رشد و بالندگی آنها خواهیمبود، در غیر این صورت، باید بدانیم که آنها را خوب تربیتنکردهایم.
کودکان و نوجوانان و جوانان کربلا چگونه تربیتشدند که عبداللهبنحسن با سنّ کَمَش عموجان را در میدان جنگ یاریداد و قاسمبنالحسن شهادت را «اَهلی مِنَالعَسَلِ» خواند؟ پس بدانیم که مبارزه، تنها راه رشد و سازندگی است. حاج قاسم در یک مبارزهی طولانی صاحبِ مکتب شد. جوانهای فلسطینی از همان لحظهی تولد برای مبارزه تربیتشدند که امروز طوفان بهپاکردند و کمر اسرائیل غاصب را شکستند.
نویسنده:مرضیه عاصی
انتهای پیام / *

بازگشت به ابتدای صفحه