طرز تهیه پیراشکی سوسیس

پیراشکی سوسیس را می‌توانید با سس گوجه فرنگی، سس مایونز، سس خردل، سس هزار جزیره یا هر نوع سس دیگری که دوست دارید سرو کنید. این پیراشکی را می‌توان تا ۲ روز در یخچال نگهداری کرد.
طرز تهیه پیراشکی سوسیس
1404/06/12 - 12:29
تاریخ و ساعت خبر:
270842
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - پیراشکی سوسیس، یک غذای محبوب و پرطرفدار است که به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا حتی غذای اصلی سرو می‌شود.
این غذا به دلیل سادگی در تهیه، طعم لذیذ و تنوع بالا در مواد اولیه، مورد علاقه بسیاری از افراد است.
مواد لازم جهت تهیه پیراشکی سوسیس
مواد لازم جهت تهیه پیراشکی سوسیس به شرح زیر است:








مراحل تهیه پیراشکی سوسیس
مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این پیراشکی ۲۵-۳۵ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.
درجه سختی تهیه این پیراشکی در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده‌سازی پیاز و سیب زمینی
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، رنده کنید و آب اضافی آن‌ها را با فشار دست بگیرید.
سیب زمینی‌ها را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند.
مرحله دوم: افزودن فلفل دلمه، سوسیس، گشنیز و ادویه‌ها
سوسیس‌ها را از پوست جدا کنید و به صورت حلقه‌ای یا خلالی خرد کنید.
سوسیس‌های خرد شده را به مایه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.
اگر از فلفل دلمه‌ای استفاده می‌کنید، آن را نیز پس از شستن به صورت نگینی خرد کنید و به ترکیب درون تابه اضافه کنید.
گشنیز را در همین مرحله ساطوری خرد کنید.
گشنیز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و به ترکیب درون تابه اضافه کنید.
همه مواد را چند دقیقه‌ای تفت دهید تا به خوبی طعم‌ها با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: پیچیدن پیراشکی
خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید. خمیر را به مربع‌های مساوی با ابعاد دلخواه برش بزنید.
به مقدار ۲ قاشق غذاخوری از مایه پیراشکی را در وسط هر مربع خمیر قرار دهید.
لبه‌های خمیر را به صورت مورب یا مثلثی روی مایه ببندید و به خوبی محکم کنید.
مرحله چهارم: پخت و سرو پیراشکی
یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. پیراشکی‌های آماده شده را روی سینی فر بچینید.
زرده تخم مرغ را با کمی آب یا شیر مخلوط کنید و با استفاده از قلم مو، روی سطح پیراشکی‌ها را رومال کنید.
سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پیراشکی‌ها طلایی و برشته شوند.
پیراشکی سوسیس را می‌توانید با سس گوجه فرنگی، سس مایونز، سس خردل، سس هزار جزیره یا هر نوع سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.
این پیراشکی را می‌توان تا ۲ روز در یخچال نگهداری کرد. برای گرم کردن مجدد، می‌توانید از مایکروویو یا فر با حرارت ملایم استفاده کنید.
نکات و فوت و فن‌های تهیه پیراشکی سوسیس
در تهیه پیراشکی سوسیس به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:
شما می‌توانید به دلخواه خود از مواد دیگری مانند قارچ، ذرت، نخود فرنگی یا پنیر در مایه پیراشکی استفاده کنید.
می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر سیر، پودر پاپریکا یا آویشن نیز در مایه پیراشکی استفاده کنید تا طعم آن را به دلخواه خودتان تنظیم کنید.
از گرم شدن کامل فر قبل از قرار دادن سینی پیراشکی در آن مطمئن شوید. برای اینکه مطمئن شوید پیراشکی‌ها به طور کامل پخته شده‌اند، می‌توانید با خلال دندان به یکی از آن‌ها فرو کنید. اگر خلال دندان به راحتی داخل پیراشکی فرو رفت، یعنی پخته شده است.
در حین پخت، روی پیراشکی‌ها را با اسپری آب کمی مرطوب کنید تا از خشک شدن بیش از حد آن‌ها جلوگیری شود.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سوسیس،تغذیه، پیراشکی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو