خاک جبهه؛ زیارتگاه عاشقان دفاع مقدس
مسئول سازمان اردوئی،راهیان نور و گردشگری سپاه ولیعصر(عج) استان خوزستان گفت: در سال ۱۴۰۳، حدود ۲۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف جامعه شامل دانشآموزان و دانشجویان به استان خوزستان برای راهیان نور سفر کردند. این سفرها به یادمانهای ۲۵ گانه استان خوزستان، به ویژه یادمانهای شلمچه، هویزه و اروند انجام شد.
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - خاک جبهه عملیات های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، زیارتگاه عاشقانیست که برای مملکت جان دادند.
به گزارش خبرگزاری زنان ایران از خوزستان، سردار عبدالرضا حاجتی در خصوص اقدامات بنیاد حفظ آثار استان خوزستان پیرامون تجهیز یادمانهای هشت سال دفاع مقدس بیان کرد: اقدامات متعددی از سوی بنیاد حفظ آثار انجام گرفته که این برنامهها از مهرماه آغاز و تا زمان حضور دانشآموزان ادامه دارد.
وی افزود: این بنیاد در حوزه زیرساختی با همکاری نهادهای مختلف، به بهبود شرایط یادمانها و مناطق عملیاتی از جمله تقویت سازهها، اصلاح کف و سقف یادمانها و فراهم کردن امکانات بهداشتی و خدماتی می پردازد. هدف این است که زائران در زمان حضور در مناطق جهاد و شهادت با مشکلاتی مواجه نشوند.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان به افزایش استقبال از برنامههای راهیان نور در بین دانشآموزان و دانشجویان اشاره و عنوان کرد: افزایش زائران به دلیل تمهیدات جدید و برنامهریزیهای انجام شده است. در این راستا، اسکان و خدمات مناسب برای زائران فراهم شده و این برنامهها به خوبی در حال اجراست.
سردار حاجتی در بخش دیگری از سخنان خود به تأثیرات فرهنگی راهیان نور بر جوانان اشاره کرد و افزود: این برنامهها به تقویت فرهنگ شهادت و ایستادگی در برابر دشمنان کمک میکند. جوانان با سفر به این مناطق، با تاریخ و ارزشهای دفاع مقدس آشنا میشوند و این تجربهها میتواند تأثیر عمیقی بر شخصیت و نگرش آنها داشته باشد.
وی به اهمیت آموزش راویان و انتقال صحیح فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید تأکید کرد و ادامه داد: برخی از زائران از جمله جوانان پس از شرکت در این اردوها، تغییرات مثبت قابل توجهی را در رفتار و نگرش خود احساس کردهاند.
۲۰۰هزار نفر به مناطق عملیاتی خوزستان سفر کردند
مسئول سازمان اردوئی،راهیان نور و گردشگری سپاه ولیعصر(عج) استان خوزستان نیز در گفتگو با خبرنگار زنان ایران گفت: در سال ۱۴۰۳، حدود ۲۰۰ هزار نفر از اقشار مختلف جامعه شامل دانشآموزان و دانشجویان به استان خوزستان برای راهیان نور سفر کردند. این سفرها به یادمانهای ۲۵ گانه استان خوزستان، به ویژه یادمانهای شلمچه، هویزه و اروند انجام شد.
سرهنگ سیدابراهیم احمدی فرد افزود: علاوه بر این، برنامهای به نام "راهیان پیشرفت" نیز وجود داشت که در آن زائران از کارخانجات و صنایع راهاندازی شده بعد از انقلاب بازدید میکردند تا با توانمندیهای مهندسی داخلی و برکات اقتصادی آن آشنا شوند.
وی ادامه داد: استان خوزستان به عنوان میزبان تمامی کاروانهای راهیان نور، خدماتی از جمله اسکان، پشتیبانی ترابری و خدمات بهداشتی را ارائه داد.در این اردوها، راویان سیار و مستقر به تشریح وقایع دفاع مقدس و جانفشانیهای رزمندگان پرداختند.
مسئول سازمان اردوئی،راهیان نور و گردشگری سپاه ولیعصر(عج) استان خوزستان با اشاره به برگزاری مسابقات فرهنگی و نمایشهای تئاتری در اردوگاهها و شهرهای خرمشهر و آبادان، عنوان کرد: جشنوارهای تحت عنوان "رهاورد سرزمین نور" نیز با محورهای مختلف فرهنگی در خرمشهر برگزار شد که مورد استقبال خوبی قرار گرفت.
سرهنگ سیدابراهیم احمدی فرد اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳، تعداد اردوها نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشت و حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر زائر میزبانی شدند. این افزایش نشاندهنده موفقیت در برگزاری این برنامهها و جذب زائران از نقاط مختلف کشور است.
انتهای پیام/*