مصرف چقدر سرکه سیب بی‌خطر است؟

سرکه یک ماده غذایی سالم و پرمصرف است که بیشتر افراد می‌توانند با خیال راحت در رژیم غذایی خود بگنجانند.
مصرف چقدر سرکه سیب بی‌خطر است؟
1404/01/05 - 12:10
تاریخ و ساعت خبر:
215341
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سرکه سیب خام و تصفیه‌نشده حاوی «مادر سرکه»‌ ـ‌ یک لایه قهوه‌ای‌رنگ از میکروب‌های مفید ـ سرشار از پلی‌فنول‌ها (نوعی آنتی‌اکسیدان) و پروبیوتیک‌هاست که به بهبود سلامت باکتری‌های روده کمک می‌کنند.
مقدار توصیه‌شده معمولا یک قاشق غذاخوری سرکه در ۸ اونس (حدود ۲۴۰ میلی‌لیتر) آب رقیق‌شده است اما بازهم به وضعیت فرد بستگی دارد. برای افرادی که مشکل برگشت اسید معده، زخم معده یا گاستریت دارند، ترشی (اسیدیته) بالای سرکه ممکن است بیش از حد تحریک‌کننده باشد.
همچنین مانند هر مکمل دیگری، بهتر است قبل از مصرف منظم سرکه سیب با پزشک مشورت کنید به‌ویژه اگر دیابت دارید و دارو مصرف می‌کنید یا داروهایی استفاده می‌کنید که بر سطح پتاسیم تاثیر می‌گذارند یا بیماری کلیوی دارید زیرا کلیه‌ها ممکن است در فرآوریِ مقدار بالای اسید دچار مشکل شوند.
نکته دیگر این است که اسید سرکه می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند و باید با احتیاط مصرف شود.
به گزارش ایندیپندنت، سرکه سیب خاصیت ضد میکروبی دارد، به این معنی که می‌تواند هم‌زمان به‌عنوان یک چاشنی سالاد و یک ضدعفونی‌کننده برای از بین بردن باکتری اشریشیا کلی (E. coli) روی کاهو عمل کند.
اضافه کردن آن به یک کاسه آب هنگام شستن میوه‌ها و سبزیجات هم می‌تواند به از بین بردن میکروب‌ها، کمک و تازگی این مواد غذایی را در یخچال برای مدت طولانی‌تری حفظ کند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه، مواد غذایی، رژیم غذایی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو