طرز تهیه فرنی نارگیلی؛ دسر آسان و خوشمزه

فرنی نارگیلی نوعی دسر بسیار آسان و خوشمزه است که برای تهیه آن به جای آرد برنج از پودر نارگیل استفاده می‌شود.
طرز تهیه فرنی نارگیلی؛ دسر آسان و خوشمزه
1404/09/21 - 12:34
تاریخ و ساعت خبر:
150597
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - فرنی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که از کودکی تا بزرگسالی همچنان محبوب است و طرفداران زیادی دارد. پایه فرنی شیر است که معمولا آن را با آرد برنج و در برخی مناطق دیگر با آرد گندم و نشاسته در طعم‌های متفاوت زعفرانی، وانیلی و یا شکلاتی تهیه می‌کنند. این دسر خوشمزه و لطیف معمولا یکی از غذاهای اصلی کودکان در ماه‌های ابتدایی غذا خوردن است و همچنین در مراسم مذهبی مثل افطاری‌های ماه رمضان و یا به صورت دسر برای مهمانی‌ها و جشن‌ها تهیه می‌شود.
فرنی نارگیلی یکی از انواع خوشمزه فرنی‌ها است که به جای آرد برنج با پودر نارگیل تهیه می‌شود و طعم فوق‌العاده جذابی دارد. این دسر خوشمزه همچنین برای پذیرایی در شب یلدا نیز دسری شیک و مجلسی است. اگر از علاقه‌مندان به نارگیل هستید، در ادامه این مطلب با آموزش فرنی نارگیلی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه فرنی نارگیلی
-شیر: 1 لیتر
-پودر نارگیل چرب: 6 قاشق غذاخوری
-شکر: 8 قاشق غذاخوری
-نشاسته ذرت: 6 قاشق غذاخوری
-خامه صبحانه: 200 گرم
-کره: 25 گرم
-وانیل: نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه فرنی نارگیلی
برای درست کردن این فرنی خوشمزه ابتدا پودر نارگیل، شکر و نشاسته ذرت را داخل قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله‌ای نشود.
حالا قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد.
در آخر کره و خامه صبحانه را که هم دمای محیط شده است همراه با وانیل به فرنی اضافه کنید و با حرارت کم روی اجاق گاز هم بزنید تا یکدست شود.
حالا فرنی آماده را داخل ظرف سرو یا لیوان‌های تک نفره مخصوص سرو بریزید و اجازه بدهید از حرارت بیفتد، سپس به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا فرنی ببندد.
نکات مهم
ـ برای تهیه این دسر بهتر است از پودر نارگیل ریز آسیاب شده استفاده کنید. اگر پودر نارگیل شما خیلی درشت است، حتما قبل از درست کردن دسر آن را یک دور آسیاب کنید.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
طرز تهیه،آشپزیِ، فرنی نارگیلی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو