با خواص معجزه آسای فیبر بیشتر آشنا شوید/ چقدر فیبر برای بدن کافی است؟

با تغییراتی که در رژیم غذایی ما ایرانی‌ها رخ داده و ما به خوردن غذاهای فراوری شده عادت کرده‌ایم و آن‌ها را جایگزین میوه و سبزیجات کرده‌ایم جای تعجب نیست که مصرف متوسط روزانه فیبر مورد نیاز بدن ما کاهش پیدا کرده باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف فیبر مزایایی بیش از آنچه قبلا می‌دانستیم دارد.
با خواص معجزه آسای فیبر بیشتر آشنا شوید/ چقدر فیبر برای بدن کافی است؟
1404/04/25 - 13:01
تاریخ و ساعت خبر:
268791
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - اگرچه مدت‌هاست که مشخص شده که یک رژیم غذایی پر فیبر ممکن است به تنظیم حرکات روده کمک کند، تحقیقات اخیر همچنین نشان می‌دهد که مصرف فیبر کافی می‌تواند با کاهش سطح کلسترول و «چربی‌های بد"»و همچنین کمک به کنترل قند خون، سلامت قلب را بهبود بخشد. فیبر همچنین احساس سیری ایجاد می‌کند که می‌تواند به مدیریت وزن کمک کرده و میکروبیوم بدن شما را تقویت کند.
اولیویا ماتیسن هولومن، متخصص تغذیه در موسسه کایزر پرمننته در سیاتل، می‌گوید: وقتی خوراکی یا غذایی سرشار از فیبر را هضم می‌کنید، بدن شما باید کار بیشتری انجام دهد. فیبر به عنوان یک منبع غذایی فوق‌العاده خوشمزه برای میکروب‌های مختلفی که در روده شما زندگی می‌کنند و کار سلامت روده را انجام می‌دهند، عمل می‌کند علاوه بر این، میکروب‌های فیبردوست از طریق سروتونین، ماده شیمیایی که به تنظیم احساساتی مانند شادی کمک می‌کند، ارتباط مغز و روده را تقویت می‌کنند.
چقدر فیبر بخوریم و چقدر نخوریم؟
متخصصان توصیه می‌کنند که مردان ۱۹ سال به بالا روزانه ۳۸ گرم فیبر مصرف کنند، در حالی که زنان ۱۹ سال به بالا روزانه باید ۲۵ گرم فیبر مصرف کنند.
متیسن هولومن می‌گوید بدون مقدار مناسب فیبر، احتمالا ابتدا متوجه مشکلاتی در عادات روده خود خواهید شد. او می‌گوید: یک برنامه منظم برای اجابت مزاج مهم است. اجابت مزاج یک شاخص کلیدی برای سلامتی است.
در حالی که اکثر مردم برای دریافت فیبر کافی در رژیم غذایی خود مشکل دارند، رژیم غذایی با فیبر بیش از حد (حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم در روز یا بیشتر) می‌تواند جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی را دشوارتر کند. همکاری با پزشک یا متخصص تغذیه می‌تواند به شما در یافتن تعادل مناسب مصرف فیبر کمک کند.
فیبر در چه غذاهایی بیشتر موجود است؟
کلید تامین فیبر مورد نیاز بدن، حفظ یک رژیم غذایی منظم است. ماتیسن هولومن می‌گوید: انواع توت‌ها، میوه‌های هسته‌دار، زردآلو و آلو منابع فوق‌العاده‌ای از فیبر هستند. فیبر در مواد خوراکی زیر یافت می‌شود:
غلات: غلات کامل، بلغور جو دوسر، ذرت بو داده، نان گندم کامل و پاستا.
حبوبات: از جمله عدس، لوبیا سیاه و سویا.
میوه‌ها: از جمله گلابی و سیب با پوست.
سبزیجات: از جمله هویج، کلم بروکلی، نخود سبز و کلم برگ‌دار.
آجیل: همه انواع.
غذاهایی که فیبر کمی دارند یا اصلاً فیبر ندارند شامل اکثر فست فودها، گوشت‌ها و غذاهای آماده و فرآوری شده می‌شوند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه، رژیم غذایی، مواد غذایی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو