آمار مرگ و میر زنان به دلیل بیماری‌های قلبی در کدام شهرهای کشور بیشتر است

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه بیماری‌های قلبی و عروقی در ایران افزایش زیادی دارد که بیشترین میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در استان اردبیل است، گفت: در استان های آذربایجان شرقی و گلستان نیز مرگ و میر زنان به دلیل ابتلا به بیماری‌های قلبی نیز بیشتر است.
آمار مرگ و میر زنان به دلیل بیماری‌های قلبی در کدام شهرهای کشور بیشتر است
1404/02/11 - 10:49
تاریخ و ساعت خبر:
216522
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - دکتر سید جلیل حسینی در مراسم افتتاحیه دهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با اشاره به وضعیت ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق در استان‌های کشور ، اظهار داشت: بیماری‌های قلبی و عروقی در ایران افزایش زیادی دارد که بیشترین میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در استان اردبیل است؛ همچنین در استان های آذربایجان شرقی و گلستان نیز مرگ و میر زنان به دلیل ابتلا به بیماری‌های قلبی نیز بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۱۳ محصل در رشته تخصصی قلب و عروق در کشور وجود دارد، گفت: دسترسی مردم به متخصص قلب باید ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.
معاون وزارت بهداشت درخصوص بی‌انگیزگی اساتید و پزشکان گفت: دولت چهاردهم در حالی وزارت بهداشت را تحویل گرفت که با مشکلات زیادی از لحاظ بی انگیزگی اساتید، خروج اساتید، بدهی‌های سنگین دانشگاها و حقوق کم دستیاران مواجه بود.
وی تأکید کرد: در حال حاضر بخشی زیادی از این مشکلات برطرف شده است.
حسینی درخصوص عدالت در آموزش گفت: عدالت در آموز باید مبتنی بر نیاز جامعه باشد. در حال حاضر ۴۰ درصد متخصصان قلب و عروق در تهران فعالیت دارند و باید توزیع عادلانه افراد متخصص در این حوزه بیشتر شود.
در ادامه این مراسم نوحی رئیس انجمن قلب و عروق ایران با اشاره به حضور متخصصان و مهمان‌های خارجی در این کنگره بیان کرد: حضور شما نوید بخش ارتقا سطح علمی این رویداد و تقویت همبستگی جامعه جهانی است. امروزه با شتابی بی‌سابقه در مسیر پیشرفت‌های علمی و فناوری فناورانه بیماری‌های قلبی و عروقی حرکت می‌کنیم و دستاوردهای شگرفی در زمینه‌های تشخیص زود هنگام و روش‌های نوین جراحی‌های کم تهاجمی برای توان‌بخشی قلبی حاصل شده است.
وی ادامه داد: تحولات نوظهوری چون کاربرد گسترده هوش مصنوعی در تصویربرداری قلبی، داده‌های بالینی، پیش‌بینی ریسک بیماری‌های قلبی و حتی طراحی درمان‌های فرد محور افق‌های تازه‌ای را پیش روی ما گشوده است.
نوحی در خصوص نقش هوش مصنوعی در آینده پزشکی گفت: هوش مصنوعی در آینده نه تنها مکمل دانش پزشکی سنتی خواهد بود بلکه به مثابه ابزاری راهبردی در تصمیم گیری به ارتقا کیفیت مراقبت از بیماران عمل خواهد کرد.
تأکید کرد: ایران علی‌رغم چالش‌های موجود با همت اساتید و پژوهشگران برجسته، دستاوردهای قابل توجهی در علم عروق رقم زده است. مراکز تحقیق دانشگاه‌های معتبر کشور در زمینه‌هایی مانند پیوند قلب، مداخلات کرونری پیشرفته، ناهنجاری‌های مادرزادی، درمان نارسایی قلبی و... به موفقیت‌هایی رسیده که نه تنها در سطح منطقه بلکه در محافل بین‌المللی مورد توجه و تحسین قرار گرفته است.
رئیس انجمن قلب ایران، بیان کرد: امروز مراکز تخصصی قلب در ایران در کنار طبیعت نسل‌های جدید متخصصان و مراکز مرجع علمی در منطقه تبدیل شده است. این پیشرفت‌ها مرهون تلاش بی‌وقفه دانشمندان، اساتید و پزشکانی است که با وجود محدودیت‌هاست که چراغ علم را در تخصص قلب و عروق فروزان نگهداشتند.
نوی تأکید کرد: در شرایطی که بیماری‌های قلبی و عروقی بزرگترین عامل مرگ و میر جهانی‌اند ما مسئولیتی سنگین بر دوش داریم و تغییر نگاه از درمان محوری به پیشگیری محوری و تغییر سبک زندگی، افزایش فعالیت مدنی، تغذیه سالم، مدیریت عوامل خطر و... می‌تواند باری از دوش سیستم‌های سلامت و دانشگاه ها و مراکز آموزشی بردارد.
او اظهار کرد: ما باید پیشگام این تحول باشیم؛ آموزش دانشجویان پزشکی و تخصصی باید مبتنی بر تازه‌ترین یافته‌های علمی باشد.
در ادامه رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، با اشاره به اهمیت ترویج و گسترش توریسم‌درمانی در کشور گفت: ما می‌توانیم در حوزه توریسم درمانی فعال‌تر شویم و به واسطه بیماران خارجی ارزآوری داشته باشیم.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، گفت: ما باید با انجام اقدامات اساسی متخصصان و پزشکان را در کشور حفظ کنیم تا نیازمند پزشکان خارجی نشویم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه علم طب و تحولات حوزه پزشکی در دنیا با شتاب پیش می‌رود باید از این تحولات عقب نمانده و خود را به روزرسانی کنیم.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بیماری قلبی ، بیماران قلبی، امار مرگ بیماران قلبی ، معاون وزیر بهداشت ، دکتر سید جلیل حسینی رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ، نوحی رئیس انجمن قلب و عروق ایران
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو