قیساوا، صبحانه ای مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستان

قیساوا نام غذای محلی متعلق به آذری زبان هاست که در اصل مخلوط خرما و تخم مرغ بوده و برای فصول سرد سال بعنوان یک صبحانه مقوی، لذیذ و سالم پخت می شود.
قیساوا، صبحانه ای مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستان
1402/09/04 - 08:14
تاریخ و ساعت خبر:
176856
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به قیساوا، خاگینه خرما نیز گفته می‌شود. این غذا علاوه بر بزرگسالان برای کودکان نیز بسیار مقوی است. معمولاً آن را در کنار نان و با نوشیدنی‌های گرم مانند چای سرو می‌کنند.
طرز تهیه قیساوا بسیار ساده بوده و در زمانی کوتاه و حداکثر 20 دقیقه این خوراکی مقوی آذری آماده خواهد شد. در ادامه طرز تهیه این صبحانه لذیذ محلی را با هم می بینیم.

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
قیساوا، محلی، ارومیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
چند رسانه ای
V
آرشیو