غذاهایی که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند

مصرف زیاد غذاهای فوق‌فرآوری‌شده و کاهش غذاهای سالم، خطر سرطان ریه و ده‌ها مشکل سلامتی دیگر را افزایش می‌دهد.
غذاهایی که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند
1404/10/04 - 10:12
تاریخ و ساعت خبر:
151206
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف بالای غذاهای فوق‌فرآوری‌شده می‌تواند خطر ابتلا به سرطان ریه و دیگر بیماری‌های مزمن را افزایش دهد. محققان می‌گویند این غذاها نه‌تنها معمولاً سرشار از نمک، شکر و چربی‌های ناسالم هستند، بلکه مصرف زیاد آن‌ها باعث می‌شود افراد کمتر به سراغ خوراکی‌های سالم و ضد سرطان بروند.
تیمی از پژوهشگران به سرپرستی «یونگ‌ژونگ وو» از بیمارستان سرطان چونگ‌کینگ چین اعلام کردند افرادی که مصرف کمی از غذاهای کم‌فرآوری‌شده مانند میوه‌ها، سبزیجات، ماهی و غلات کامل دارند، با خطر بالاتری برای ابتلا به سرطان ریه مواجه هستند. به گفته این محققان، کیفیت کلی رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت ریه و پیشگیری از سرطان ایفا می‌کند.
غذاهای فوق‌فرآوری‌شده عمدتاً از مواد استخراج‌شده از غذاهای کامل، از جمله چربی‌های اشباع، نشاسته و قندهای افزوده تولید می‌شوند. همچنین برای افزایش طعم، جذابیت و ماندگاری، حاوی انواع افزودنی‌ها مانند رنگ‌ها، طعم‌دهنده‌ها، امولسیفایرها و تثبیت‌کننده‌ها هستند. از جمله این محصولات می‌توان به کالاهای پخته‌شده بسته‌بندی‌شده، غلات شیرین، غذاهای آماده مصرف یا گرم‌کردنی و فرآورده‌های گوشتی اغذیه‌فروشی‌ها اشاره کرد.
بر اساس یافته‌های این مطالعه، مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده با دست‌کم ۳۲ مشکل سلامتی از جمله بیماری‌های قلبی، چاقی، دیابت، برخی سرطان‌ها و حتی افسردگی ارتباط دارد و کارشناسان بر ضرورت اصلاح الگوی تغذیه تأکید می‌کنند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه، مواد غذایی، سرطان
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو