گراتن عربیتا + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع گراتن خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
گراتن عربیتا + دستور تهیه
1402/04/08 - 10:21
تاریخ و ساعت خبر:
150216
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - امروز قصد داریم طرز تهیه گراتن عربیتا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
روغن زیتون...... به میزان لازم
سیر له کرده.... ۱ عدد
فلفل چیلی خشک خرد کرده...... ۲ عدد
گوجه خرد کرده ......۴۰۰ گرم
نمک..... به میزان لازم
پاستا پنه.... ۵۰۰ گرم
جعفری ریز خرد کرده.... ۱ شاخه
مخلوط پودر سیر و پودر پیاز .... یک دوم قاشق چایخوری
زردة تخم‌مرغ...... ۱ عدد
سس سفید..... ۱۰۰ گرم
سس بشامل.... ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده... ۲۵۰ گرم
روش‌تهیه
قدری روغن زیتون کف تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. سیر و فلفل چیلی را اندکی تفت دهید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی را بیفزائید و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب گوجه گرفته شود. حالا در این فاصله پاستا را بپزید و در صافی بریزید. سپس جعفری، پودر سیر، پیاز و پاستا را به سس افزوده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید و با زرده تخم‌مرغ کاملا مخلوط کنید. اینک اندکی سس سفید، کف ظرف مناسبی بریزید و نیمی از پاستا را اضافه کنید. سپس مقداری سس بشامل و پنیر بریزید و این کار را یکبار دیگر تکرار کنید. حالا گراتن را با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد در فر گرم کرده؛ به مدت ۸-۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی،گراتن،تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو