یادداشت اختصاصی «زنان نیوز»؛
فمینیسم؛ مکتبی برخلاف فطرت زنانه/ زنی که دیگر مادر نیست
امیر عطاران، فعال فرهنگی طی یادداشتی نوشت: فمینیستها با شعار مبارزه با مردسالاری و برابری زن و مرد، تحت لوای تفکری تاریک و مغایر با فطرت انسانی، گرد هم آمدند تا با نفی نقشهای اصیل انسانی زن، آزادی ظاهری و توخالی را فریاد بزنند.
1404/02/15 - 08:19
تاریخ و ساعت خبر:
216589
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از البرز؛ امیر عطاران، فعال فرهنگی و عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان فردیس طی یادداشتی اختصاصی نوشت: فمینیسم را میتوان اندیشهای برخلاف فطرت پاک و لطیف زنان دانست؛ مکتبی که روح، لطافت و احساسات زنانه را به انحراف و تباهی کشانده است. هرچند تاریخ مغرب زمین گواه سختترین و دردناکترین ظلمها بر زنان است؛ از زمانی که آنان را به جرم زنانگی «حیوانی با گیسوان بلند و افکار کوتاه» میخواندند یا «اُمالفساد و دروازه جهنم» مینامیدند، تا امروز که در نظام سرمایهداری، زن را صرفاً کالایی مصرفی و ابزاری جنسی میدانند.
فمینیستها با شعار مبارزه با مردسالاری و برابری زن و مرد، تحت لوای تفکری تاریک و مغایر با فطرت انسانی، گرد هم آمدند تا با نفی نقشهای اصیل انسانی زن، آزادی ظاهری و توخالی را فریاد بزنند. نظریهپرداز این مکتب افسارگسیخته، شارل فوریه، در کنفرانس بینالمللی زنان در فرانسه (۱۸۹۲) اگر میدانست که طرح شعارهای فمینیستی کار را به جایی میکشاند که ازدواج بردگی خوانده شود، همه مردان دشمن زنان پنداشته شوند و خانواده نهاد ستمگر لقب گیرد، بیتردید در نظریات خود تجدیدنظر میکرد.
فمینیسم هر روز صفحهای تازه از افکار افراطی خود را به نمایش میگذارد. با ظاهری روشنفکرانه، اخلاق را در جایگاه زنان چنان تنزل داده است که در این ایدئولوژی، زنان حق دارند به هر نحوی که میخواهند از جسم خود بهره ببرند، حق دارند از مردان جدا زندگی کنند، به نام آزادی، هرگونه رابطه جنسی را تجربه کنند و ازدواج با مردان را بزرگترین ظلم علیه خود بدانند. این انحرافات تا آنجا پیش رفته که برخی به همجنسگرایی یا حتی روابط غیرانسانی کشیده شدهاند.
منتقدان فمینیسم بارها هشدار دادهاند که این مکتب، بنیاد خانواده و اساس جامعه را با تهدیدی جدی روبهرو کرده است. در مکتبی که مادری، اصلیترین ظلم بر زنان خوانده میشود، دیگر نه زن مادر خواهد بود و نه فرزندان از نعمت مادری بهرهمند خواهند شد.
فمینیسم با وعده آزادی، زنان را از گوهر وجودی و فطریشان دور کرده و امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند بازنگری و هوشیاری در برابر این جریان هستیم؛ جریانی که نه تنها زنان، بلکه سلامت معنوی و اجتماعی جامعه را نشانه رفته است.
خبرنگار: الهه ملاحسینی
انتهای خبر/*

بازگشت به ابتدای صفحه