با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر حفظ تعادل در تغذیه گفت: افراد از انواع کم‌چرب و کم‌قند شیرینی‌ها و شکلات تلخ استفاده کنند.
با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید
1403/12/29 - 19:32
تاریخ و ساعت خبر:
215232
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - احمد اسماعیل‌زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به افزایش مصرف آجیل، شیرینی و شکلات در ایام نوروز، بر اهمیت رعایت تعادل در تغذیه تأکید کرد.
به گفته وی؛ مصرف میوه‌ها در این ایام توصیه می‌شود، اما باید در محدوده کالری مورد نیاز باشد تا از افزایش وزن جلوگیری شود.
اسماعیل زاده افزود: شیرینی و شکلات به دلیل محتوای بالای قند و چربی باید با احتیاط مصرف شوند. در صورت مصرف، بهتر است از انواع کم‌چرب و کم‌قند استفاده شود. شکلات تلخ نیز گزینه سالم‌تری محسوب می‌شود.
وی درباره مصرف آجیل گفت: اگرچه آجیل‌ها سرشار از مواد مغذی مفید هستند، اما به دلیل چربی و کالری بالا باید در مصرف آن‌ها اعتدال رعایت شود. همچنین به دلیل مصرف بالای نمک در کشور، توصیه می‌شود آجیل‌های خام یا بو داده بدون نمک و یا با سرکه جایگزین آجیل‌های شور شوند.
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه در پایان خاطرنشان کرد: برای جایگزینی تنقلات پرکالری، از میوه‌های خشک مانند خرما، انجیر و برگه‌ها استفاده شود، زیرا این خوراکی‌ها علاوه بر تأمین مواد مغذی و فیبر، مانع از پرخوری می‌شوند.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
نوروز، احمد اسماعیل زاده، آجیل و خشکبار، آجیل شب عید،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو