رولت لذیذ روما با پنیر + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع رولت گوشت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
رولت لذیذ روما با پنیر + طرز تهیه
1403/12/16 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
214713
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - امروز قصد داریم طرز تهیه رولت روما را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
راسته گوساله...... ۲۵۰ گرم
سس کچاپ.... ۲ قاشق سوپ‌خوری
پنیر پارمزان..... ۲ قاشق سوپ‌خوری
جعفری ساطوری‌شده.....۱ قاشق سوپ‌خوری
ریحان ساطوری‌شده ......۱ قاشق سوپ‌خوری
پنیر چدار مکعبی...... به مقدار لازم
مواد برای مرینت
روغن زیتون ...... یک‌چهارم پیمانه
نمک...... به مقدار لازم
فلفل سیاه ...... یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
فلفل سفید ..... یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
روش‌تهیه
تمام چربی‌های راسته گوساله را گرفته و راسته را از وسط باز کنید و بکوبید تا به شکل یک ورق مسطح به ضخامت ۳ میلی‌متر درآید. نیمی از روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید تازه آسیاب‌شده را در ظرفی با هم مخلوط کرده و گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در مواد مرینت و در یخچال نگه‌داری کنید.
راسته گوساله را پهن کنید، سس کچاپ را بمالید و پنیر پارمزان، جعفری و ریحان را روی سطح راسته پخش کنید، در وسط راسته پنیر چدار بچینید و راسته را رول کرده و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. در تابه‌ای چدنی بقیه روغن زیتون را ریخته و تمام سطح راسته رول‌شده را سرخ کنید (هر طرف را به مدت ۱-۲ دقیقه سرخ کنید تا رنگش تغییر کند)، سپس داخل فویل قرار داده و به مدت ۶-۸ دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰-۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا مغزپخت شده و پنیر آب شود. در پایان در ظرف مناسب سرو قرار داده و با سبزی‌جات دلخواه تزیین نمایید.
نکته: در زمان کوبیدن گوشت دقت کنید که گوشت پاره نشود تا هنگام پخت پنیر از وسط گوشت خارج نشود.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آموزش آشپزی ، آَشپزی ملل،تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو