مصاحبه اختصاصی با زنان مسلمان دیگر کشورهای جهان؛
توسل به امام زمان(عج) من را راهی ایران کرد/ متلاشی شدن بنیان خانواده، مشکل دنیای غرب
رقیه از کشور تایلند گفت: اسلام به زن کرامت داد و در ایران امام خمینی رحمه الله علیه ارزش و جایگاه بالایی را به زنان اختصاص دادند.
1403/11/07 - 09:07
تاریخ و ساعت خبر:
213111
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از اصفهان، سلام بر مبعث، طلیعه نور و ظهور اسلام بر جهان، درود بر پیامبر آخرالزمان محمد مصطفی صل الله علیه و آله.
مبعث درس دلدادگی به کل جهان داد و در این بین، بودند افرادی از صدر اسلام تا کنون که به ندای حق لبیک گفته و اسلام را در آغوش کشیدند تا رستگار شوند.
به مناسبت مبعث رسول مهربانی ها بر آن شدیم تا با زنان مسلمان دیگر کشورهای اسلامی مصاحبه ای داشته باشیم، زنانی که زندگی خود را مدیون اسلام میدانستند.
بر این اساس با هماهنگی صورت گرفته توانستیم با چند بانوی مسلمان از کشورهای تایلند، مالزی و پاکستان دقایقی صحبت کنیم و هم نشین آنها در بیان عشقشان به اسلام و اهل بیت علیهم السلام باشیم.
رقیه از کشور تایلند
در ابتدای مصاحبه با رقیه دختری جوان از تایلند هم صحبت شدیم، صندلی خود را با فاصله نیم متری از مصاحبه شونده قرار داده بودم تا در کنار صمیمت و رسمیت کلام به مظهر مصاحبه شونده، بتوانم ارتباط گفتگویی تنگاتنگی به وی داشته باشم.
رقیه بعد از سلام و احوالپرسی با زبان فارسی حداقلی که آموخته بود، گفت: بنده رقیه از کشور تایلند هستم 25 سال دارم و اینکه
چرا اومدم اینجا میتونم بگویم که از اراده خود نیامده ام و بخاطره توسل کردم به امام زمان(عج) بود که الان همین جا در ایران درس میخوانم.
وی اظهار کرد: این که موقع ای که در حوزه در تایلند بودم روز ها ی جمعه استاد در خوابگاه فیلم های شهدا برای بچه ها باز میکردن البته اونجا با ما میشیند و ترجمه هم میکرد برای طلبه ها چون آن موقع فارسی بلد نبودیم و به مناسبت های مختلف 5 یا 10 دقیقه یا بیشتر خاطراتی که در ایران بودنشان را تعریف میکردن یا وصیت نامه شهدا یا از شهدا های مختلف برای مون تعریف میکردن تا ما علاقه به شهدا پیدا کردیم و زیارت قبر آنها جز آرزو های بزرگ مان بود و میتوانستم بگویم که شهدا و بزرگوارانی که در ایران بودند یا هستند یکی از بزرگ ترین انگیزه ما هست که در این راه آمدیم مانند امام خمینی رحمهالله رهبر عزیزمان حاج قاسم و مادران شهدا نقش زنانی که در ایران دیدیم خیلی عجیب و جذاب و جدید است برای مان بینظیر بوده است.
بانوی مسلمان تایلندی با بیان خاطره ای از مادر سهید در ایران ادامه داد: من یک خاطره از حرف یکی از مادر شهدا که به امام خمینی رحمهالله گفته بود:" عذر خواهی میکنم و خجالت کشیدم ای کاش من بیشتر پسر داشته باشم که به راه انقلاب اسلامی ایران هدیه بدهم ! . در حالی که ایشون همه ۴ تا پسر خود در راه خدا داده است این جای سوال من است که اسلام چه جایگاهی برای زن فراهم می کند ؟ از دیدگاه اسلام زن چی است ؟ و فرق دارد با مرد چون من فقط چیزا منفی در مورد زن شنیده ام و اولین باری که حرف امام خمینی رحمهالله شنیده بودم در مجلس که بخاطر زن مرد به معراج میرسد و این که امام خمینی رحمهالله به نقش مادر یا حتی جوان های زنان اهمیت و احترام گذاشت باعث شد که من کنجکاو تر شدم هم در مورد انقلاب اسلامی ایران و حتی شیعه من اطلاعات در مورد شهدای زن زیاد ندارم اما حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه یکی از شهدای زنی که من علاقه پیدا کردم وجود مبارک ایشان باعث شده که کل تاریخ جهان در مورد زن عوض شده من در مجلسی که در حوزه تایلند گذاشته بودند، شنیدم که وجود حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه باعث شده که faminism از بین میرود و زن را به تور کامل تر و به روز معرفی کرد، این همیشه در ذهن من در گیر هست همیشه از قهرمانان مرد نشنیدم اما در اسلام نقش های زن هم در تاریخ اثر میگذارد.
وی خاطرنشان کرد: درسته که من از اول مسلمان بودم حتی شیعه اما اطلاعات من نسبت به دین کم دارم بخاطر همه چیزهایی که تعریف کردم تصمیم گرفتم همراه با توسل به امام زمان برای درس خواندن به ایران بیایم.
حوا از کشور مالزی
حوا دختری با روحیه بسیار بالا و چهره شاد از کشور مالزی، دومین بانویی بود که در مصاحبه امروز حضور یافت.
وی بدون مقدمه گفت: حدود سه سال است که در کشور ایران هستم و با جدیت میگویم که اینجا با اهل بیت علیهم السلام به صورت کامل آشنا شده و برای اولین مرتبه به حرم امام حسین و امام رضا علیه السلام مشرف شدم.
حوا بیان کرد: در ایران برای زنان امنیت کامل فراهم است و به زن بها داده میشود، بر خلاف کشورهای دیگر که شرایط بسیار بدی برای زنان فراهم میکنند و زنان حق ندارند برای زندگیشان تصمیم بگیرند.
تحریم از کشور پاکستان
در پایان مصاحبه امروز با خواهر تحریم ۲۳ ساله از کشور پاکستان آشنا شدیم و از خاطرات این بانوی جوان شنیدیم.
وی در ابتدا از وضعیت تحصیلش در پاکستان این چنین گفت: در پاکستان رشته ادبیات انگلیسی میخواندم ولی بعد فهمیدم تحصیل در این رشته برای من مناسب نیست و عقیده و اعتقادم چیز دیگری می باشد و همین امر، انگیزه من برای آمدن به ایران شد.
تحریم اظهار کرد: دو ترم مانده به پایان کارشناسی، با اینکه همیشه محجبه بودم، تصمیم گرفتم چادر سر کنم و خدا محبت چادر را که زینت حجاب است در دلم زنده کرد ولی برخی هم کلاسی ها با نگاه و کلام من را مورد تمسخر قرار میدادند ولی من اعتماد بر خدا کردم و چادر را محکم بر سرم نگهداشتم.
وی از زندگی و تحصیل در ایران خوشحال بود و گفت: یک سال است به ایران آمده ام و احساس امنیت و خوشحالی دارم، اینجا من فقط چادری نیستم و با آرامش خاطر تردد میکنم و به زنان ایرانی و کل جهان که این پرچم حیا را دارند افتخار کرده و خدا را شاکرم که در این مسیر عفت و سربلندی قرار گرفتم.
به گزارش خبرگزاری زنان نیوز؛ نکته مهم این گزارش، عشق رقیه، حوا و تحریم به اسلام و نگاه ژرفشان به اهمیت دادن اسلام در خصوص مساله زن و شخصیت دادن به آنها بود و از اینکه در ایران شاهد بها دادن به مساله زن و خانواده بودند، بسیار خرسند هستند.
انتهای پیام/ زهرا شجاعی

بازگشت به ابتدای صفحه