90 زندانی زن و کودک در مقابل 3 اسیر/ کفه ترازو در کدام سمت سنگین تر است؟‌

نگاهی به وضعیت اسرای زن فلسطینی و اسرائیلی به خوبی نشان می دهد که در زندان های صهیونیست ها به چه میزان به اسرای زن فشار وارد شده است. افرادی چون «خالده جرار»‌از جمله فلسطینیان آزادی خواهی که در میان کاروان آزاد شدگان فلسطینی قرار داشتند وضعیت نامساعدی داشتند و حتی روی پای خود نمی توانستند به درستی حرکت کنند.
90 زندانی زن و کودک در مقابل 3 اسیر/ کفه ترازو در کدام سمت سنگین تر است؟‌
1403/11/03 - 11:48
تاریخ و ساعت خبر:
212961
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - مرحله اول تبادل اسرا میان حماس و صهیونیست‌ها انجام شد. رویدادی که پس از توافق آتش بس در باریکه غزه انجام شد. از میان اسرای فلسطینی 90 زن و کودک آزاد زدند و در طرف مقابل حماس سه اسیر را آزاد کرد. ماجرایی که خود به خود کفه ترازو را به سمت فلسطینان سنگین می‌کند.
نگاهی به وضعیت هر دو طرف به خوبی نشان می دهد که در زندان های صهیونیست ها به چه میزان به اسرای زن فشار وارد شده است. افرادی چون «خالده جرار»‌از جمله فلسطینیان آزادی خواهی که در میان کاروان آزاد شدگان فلسطینی قرار داشتند وضعیت نامساعدی داشتند و حتی روی پای خود نمی توانستند به درستی حرکت کنند. خالده جرار از جمله زنان مبارز فلسطینی است که بعد از وقایع هفتم اکتبر دستگیر و زندانی شد و در این 15 ماه به شدت تحت فشار و شکنجه بوده است.

وی از جمله افرادی بود که نه در باریکه غزه بلکه در کرانه باختری زندگی می کرد و دستگیر شد. این تحولات به خوبی نشان می دهد با وجود اینکه فلسطینیان از هم جدا افتاده اند اما هنوز پیوند زیادی با یکدیگر دارند.
بسیاری از کاربران فلسطینی و عرب زبان با کنار هم قرار دادن تصاویر جرار قبل و بعد از دستگیری به خوبی نشان دادند که چه بلایی بر سر زنان اسیر فسلطینی در زندان‌های اسرائیل آمده است.
این موضوع یک طرف ماجرا بود. ماجرای دیگر زندانی کردن کودکان در اسرائیل است. در میان این نود نفر زنی که آزاد شدند کودکان زیادی نیز دیده می شد. این موضوع در همه قوانین بین المللی با مشکل مواجه است. با این حال مبادله اگرچه به نفع فلسطینی‌ها بود اما این تبادل اسرا عمق فاجعه را در حوزه ظلم به فلسطینی ها نشان می دهد.
سه اسیر زن صهیونیستی با هدایا و با ظاهر مناسب به ارتش اسرائیل تحویل داده شدند اما زنان فلسطینی که در این زمینه اسیر بودند با مشکلات فراوانی روبرو بودند که در چهره آثار خون مردگی دیده می شد.
صهیونیست ها البته همه موارد خط قرمزهای حقوق بشری را در این نبرد رد کرده و زیر پا گذاشتند و با حمایت ویژه آمریکایی ها روبرو شدند. حتی اخیرا ترامپ بخشی از تحریم هایی که علیه جنایتکاران فاحش صهیونیستی از سوی آمریکا وضع شده بود را حذف کرد. این درحالی بود که دیوان دادگستری بین المللی نیز تحت فشار آمریکا قرار دارد؛ چراکه اقدام به صدور حکم جلب و اتهام نسبت به نتانیاهو و وزیر سابق دفاع صهیونیست ها یعنی گالانت کرده بود.
این موارد به خوبی نشان می‌دهد که اسرائیل به یک جزیره جدا افتاده در حقوق بشر تبدیل شده است که همین امر سبب شده این رژیم جنایت های فراوانی انجام دهد و در خشونت ورزی علیه مردم غزه گستاخ‌تر شود.
جالب است که یکی از کارشناسان تلویزیون الجزیره پرده از موضوعی مهمی بر می‌دارد و بیان می‌کند. «سعید زیاد» کارشناس این شبکه مطرح می‌کند که «اسرائیل همان ابتدای جنگ به این نتیجه رسید که نمی‌تواند مقاومت را شکست دهد اما می‌تواند بین مقاومت و پایگاه اجتماعی آن تفرقه بیاندازد و مردم را از مقاومت جدا کند. سرانجام همه این تلاش ها فروپاشید.»
موضوعی که پشت پرده کشتار مردم مظلوم غزه را به خوبی نشان می‌دهد و بیان می‌کند اسرائیل برای فشار بر حماس سعی کرد غیرنظامیان را قتل عام کند اما در انتها نه تنها حماس نابود نشد بلکه ریشه مردمی این گروه مشخص شد و مردم بیشتری در غزه به حماس پیوستند زیرا راه اصلی را مقاومت در برابر صهیونیست‌ها می‌دانند.
اسرائیل تنها در غزه جنایت کرد و به هیچ یک از اهداف خود نرسید وبسیاری از کارشناسان مطرح می کنند که اگر حمایت های غرب و خصوصا آمریکا پشت این رژیم نبود قطعا طی مدت کوتاهی این رژیم نابود می شد.
تحولات غزه و کرانه باختری در فلسطین اشغالی به خوبی نشان می دهد که ریشه مقاومت مردمی در سرزمین های اشغالی هر روز با وجود کشتار هر چه بیشتر فلسطینیان مستحکم تر می شود و خود را در مقابله با رژیم صهیونیستی در قالب حماس و القسام نشان می دهد. هر چه کشتار فلسطینیان بالاتر رفت افراد بیشتری برای مقابله با این رژیم به حماس پیوستند و حالا این پیروزی حماس و گروه های مقاومت در غزه را تقویت کرده است و مدیریت غزه حالا در دستان حماس است و رژیم صهیونیستی که می خواست مردم غزه را به صحرای سینا تبعید کند و حماس را نابود کند از باریکه غزه عقب نشینی کرده است.

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
اسرای زن فلسطینی، زندان های اسرائیل، وضعیت حقوق بشر،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش
V
آرشیو