طرز تهیه بادام یخی؛ یک دسر مقوی و خوشمزه برای تابستان

علاقمندان به بادام زمینی می توانند با این دستور جذاب، یک دسر در این روزهای گرم به خودشان هدیه کنند.
طرز تهیه بادام یخی؛ یک دسر مقوی و خوشمزه برای تابستان
1404/05/24 - 19:05
تاریخ و ساعت خبر:
269969
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - علاقمندان به بادام زمینی می توانند با این دستور جذاب، یک دسر در این روزهای گرم به خودشان هدیه کنند.
دسر بادام یخی یک دسر خوشمزه و مقوی است که با مواد اصلی مانند کره بادام زمینی، ماست، شیر، عسل، تمشک و آب پرتقال تهیه می‌شود. این دسر به صورت یخ‌زده سرو می‌شود و برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است
مواد لازم برای تهیه بادام یخی:
کره بادام زمینی ۱/۲ پیمانه
ماست‌ ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
تمشک ۱ پیمانه
آب پرتقال تازه ۲ پیمانه
گردو ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه
















طرز تهیه و دستور پخت بادام یخی:
۱. کره بادام‌زمینی، ماست، شیر و عسل را داخل مخلوط‌کن بریزید تا پوره‌ای شکل شوند. مخلوط را داخل قالب‌های بستی یا قالب‌های بزرگ یخ بریزید؛ طوری که نصف قالب‌ها پُر شود. قالب‌ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید.
۲. تمشک و آب پرتقال تازه را با هم مخلوط کنید. وقتی قالب‌ها را از فریزر خارج کردید، مقداری گردوی خردشده داخل آن‌ها بریزید، سپس بقیه حجم قالب‌ها را با مخلوط تمشک و آب پرتقال پُر کنید. داخل قالب‌ها چوب بستنی فرو کنید و آن‌ها را به مدت ۸-۶ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
۳. وقتی بستنی‌ها آماده شدند، آن‌ها را به آرامی از قالب‌ها جدا کرده و سرو کنید.
همشهری آنلاین
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
دسر، بادام زمینی،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو