این نمک‌ها سرطان‌زا هستند!

معاون وزیر بهداشت گفت: نمک‌های رنگی فاقد ید و حاوی فلزات سنگین می‌توانند به سلامت آسیب بزنند و مردم از نمک‌های یددار تصفیه‌شده استفاده کنند.
این نمک‌ها سرطان‌زا هستند!
1404/02/10 - 15:17
تاریخ و ساعت خبر:
216368
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - معاون وزیر بهداشت گفت: نمک‌های رنگی فاقد ید و حاوی فلزات سنگین می‌توانند به سلامت آسیب بزنند و مردم از نمک‌های یددار تصفیه‌شده استفاده کنند.
علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت در گفتگو با مهر گفت: در سال‌های اخیر، با توسعه مصرف نمک‌های یددار در کشور، یکی از معضلات مهم بهداشتی یعنی کمبود ید و بیماری گواتر تا حد زیادی کنترل شده است و حدود دو دهه پیش، گواتر یکی از مشکلات شایع، به‌ویژه در میان زنان بود که ناشی از کمبود ید در رژیم غذایی مردم بود.
وی افزود: با اجرای برنامه‌های سراسری برای یددار کردن نمک مصرفی خانوارها، این مشکل به شکل قابل توجهی کاهش یافت و سلامت عمومی جامعه بهبود پیدا کرد.
به گفته رئیسی؛ اما در ماه‌های اخیر، تبلیغات فضای مجازی پیرامون نمک‌های موسوم به «نمک‌های رنگی»، نگرانی‌هایی را در بین کارشناسان بهداشت ایجاد کرده است و این نوع نمک‌ها معمولاً فاقد ید هستند و به دلیل تصفیه‌نشده بودن، می‌توانند حاوی فلزات سنگین و مواد مضر دیگر باشند.
وی خاطرنشان کرد: فلزات سنگین خاصیت تجمعی دارند و در طول زمان می‌توانند در بافت‌های بدن رسوب کرده و زمینه‌ساز بروز بیماری‌های مزمن نظیر سرطان، مشکلات کبدی و کلیوی و حتی اختلالات عصبی شوند و مردم از مصرف این نوع نمک‌ها خودداری کرده و همچنان از نمک‌های یددار تصفیه‌شده که تحت نظارت وزارت بهداشت هستند، استفاده کنند.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
نمک
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو