خورش کرفس را اینجوری بپز، حتما عاشقش می‌شی

این خورش به دلیل طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد.
خورش کرفس را اینجوری بپز، حتما عاشقش می‌شی
1403/02/17 - 20:59
تاریخ و ساعت خبر:
192864
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - خورش کرفس قرمز یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به دلیل طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این خورشت معمولاً با ران مرغ تهیه می شود، اما می توان از گوشت گوسفندی یا ماهی نیز استفاده کرد.
مواد لازم:
ران مرغ ۴ تا ۶ عدد
کرفس خورد شده ۲ پیمانه (۲ دسته کرفس)
گوجه خشک ۲/۳ پیمانه
غوره ۱/۲ پیمانه
آبغوره ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زعفران دم شده
ادویه (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ترکیب پودر پیازچه و پور سیر)
کره ۲ قاشق غذاخوری









طرز تهیه:
۱. ابتدا پیاز و سیر خرد شده را با روغن تفت دهید. سپس کره و ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند. ۲. تکه های مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید. ۳. رب ها را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کنند. ۴. آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید. ۵. کرفس ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. ۶. کرفس های تفت داده شده را بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به خورشت اضافه کنید. ۷. گوجه خشک و آبغوره را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورشت ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. ۸. در آخر غوره را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. ۹. خورشت را در کنار پلو زعفرانی سرو کنید.
نکات:
برای خوشرنگ شدن خورشت می توانید از رب فلفل استفاده کنید.
اگر کرفس دوست ندارید، می توانید از اسفناج یا برگ چغندر استفاده کنید.
می توانید مقدار غوره را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
اگر خورشت شما ترش است، می توانید مقدار آبغوره را کم کنید.
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
زعفران، فلفل، گوشت، خورش، کرفس،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو