کد خبر: 270244 تاريخ انتشار: 1404/05/28 - 09:50
بانوی کارآفرین اهوازی:
شکست و تجربه های تلخ، از من زنی قوی تر و مصمم تر ساخت
یک بانوی کارآفرین اهوازی گفت: شکست ها و تجربیات خیلی تلخ، باعث شد محکم تر و قوی تر از قبل هدفم را دنبال کنم.
از خوزستان، حمیده جهادله، بانویی ۴۰ ساله و تولیدکننده مواد غذایی در اهواز است که تحصیلات کارشناسی ارشد در مهندسی صنایع دارد. وی کارخانهای را با برند نبراس در سال ۱۳۹۷ با کلنگزنی و شروع ساخت و ساز،تاسیس و در سال ۱۴۰۰ بهرهبرداری رسمی از آن را آغاز کرد. این کارخانه در حوزه تولید مواد غذایی، بهویژه رب گوجهفرنگی ارگانیک و بدون سموم و کودهای غیرمجاز، فعالیت دارد.
این بانوی کارآفرین هدف خود را توسعه تولید محصولات متنوع و صادراتی عنوان کرده و می گوید: ایده اولیهاش تولید رب گوجهفرنگی بوده است. او پس از سالها صادرات مواد غذایی، بهخصوص رب گوجه، به این نتیجه رسید که تمرکز بر تولید این محصول و برندسازی آن میتواند فرصت مناسبی باشد، چرا که سفارشات خارجی بیشتر بر روی رب گوجه متمرکز است.
خانم جعادله هدف اصلی از راهاندازی کارخانه را ایجاد اشتغال و تولید محصولات سالم و ارگانیک دانست و اضافه کرد: تولید و کارآفرینی در این حوزه نه تنها بهدلیل سودآوری، بلکه بهخاطر ایجاد فرصتهای شغلی و ارائه محصولات سالم اهمیت دارد.
وی گفت: در سال ۱۴۰۰، تولید آزمایشی محصول و در سال ۱۴۰۱ مجوز بهرهبرداری رسمی را دریافت کردم.
این بانوی کارآفرین، با اشاره به تجربیات تلخ و سختی که در مسیر کارآفرینی داشته است، بیان کرد: از جمله مشکلات اقتصادی، تورم و قوانین متعددی که بدون هماهنگی اعلام میشود، باعث توقف موقت تولید رب فله شده است. این توقف، منجر به کاهش تعداد کارگران و مشکلات مالی شده زیرا بانکها در پرداخت تسهیلات و وامها همکاری نمیکنند و قیمت دستگاهها و مواد اولیه روزبهروز افزایش مییابد.
جعادله با اشاره به اینکه در حال حاضر، کارخانه با ۴۵ نفر نیرو فعالیت میکند، اظهار کرد: با وجود موانع زیاد، مصمم و معتقد هستم تجربیات تلخ و سختیها من را قویتر کرده است.
وی در پایان با اشاره به صادرات محصولاتش به کشورهای عمان، قطر، کویت و عراق، اظهار کرد: امیدوارم در آینده محصولاتم در بازارهای بالاتر و برندهای معتبرتری عرضه شوند و به توسعه و رشد کسبوکار خود ادامه دهم.
انتهای پیام/*