|
ظروف تفلون بازسازی شده تهدیدی جدی برای سلامت؛ استفاده مجدد ممنوع |
|
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و داروبا اشاره به نتایج آزمایشهای انجامشده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد این ظروف میتوانند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرفکنندگان باشند. |
|
به نقل از ایفدانا ، دکتر کلثوم خیرالهی بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، گفت: در بسیاری از موارد، پوششهای استفادهشده غیراستاندارد و نامطمئناند و در اثر حرارت میتوانند ترکیبات مضر را وارد غذا کنند.
وی افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، بههیچوجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد. تماس مواد غذایی با فلز پایه میتواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلایندههای خطرناک شود.
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع با تأکید بر ضرورت آگاهیرسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدداً وارد بازار میشوند، بهطور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازماند و استفاده از آنها بهشدت سلامت مصرفکنندگان را تهدید میکند.
دکتر خیرالهی در پایان از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفاً از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.
انتهای پیام/ |