|
تلاش مجدد اپل برای لغو ممنوعیت حسگر اکسیژن خون در «اپل واچ» |
|
شرکت اپل هنوز در تلاش است تا ممنوعیت استفاده از حسگر اکسیژن خون در «اپل واچ» را لغو کند. این شرکت میخواهد این تصمیم را با توسل به دادگاه تجدیدنظر حوزه فدرال ایالات متحده لغو کند. |
|
شرکت اپل تلاش دیگری برای تجدیدنظرخواهی از ممنوعیت تجاری که آن را مجبور به حذف حسگر اکسیژن خون از ساعتهای هوشمند خود کرده است، انجام میدهد.
این شرکت پس از تصمیم کمیسیون تجارت بینالمللی(ITC) در سال ۲۰۲۳ که فروش «اپل واچ» را به دلیل نقض حق ثبت اختراع استارتآپ فناوری سلامت ماسیمو(Masimo) ممنوع کرد، مجبور شد این ویژگی را در سال ۲۰۲۴ حذف کند.
دادگاه تجدیدنظر حوزه فدرال ایالات متحده روز دوشنبه استدلالهای جدیدی از وکلای شرکت اپل و شرکت ماسیمو در مورد قانونی بودن ممنوعیت اولیه ITC شنید. استدلال اپل این است که این واقعیت که ماسیمو زمانی که اپل، «اپل واچ سری ۶» را در سال ۲۰۲۰ منتشر کرد که اولین پوشیدنی این شرکت با حسگر اکسیژن خون بود، در حال توسعه ساعت هوشمند خود بوده است، نباید برای توجیه این ممنوعیت کافی باشد. البته شرکت ماسیمو با این توجیه اپل مخالف است.
دادگاه تجدیدنظر پیش از این استدلالهای ماسیمو را شنیده بود و حتی در دسامبر ۲۰۲۳، در حالی که کمیسیون تجارت بینالمللی (ITC) درخواست اپل برای توقف طولانیتر را بررسی میکرد، ممنوعیت تجارت را به طور موقت متوقف کرد.
در نهایت، کمیسیون تجارت بینالمللی به نفع شرکت ماسیمو رأی داد و درخواست اپل را رد کرد. بنابراین اپل در سال ۲۰۲۴ حسگر اکسیژن خون را از «اپل واچ» حذف کرد تا بتواند فروش «اپل واچ سری ۹» و «اپل واچ اولترا ۲» را در ایالات متحده از سر بگیرد.
اپل به این ویژگی وابسته است. اگر چه حسگر اکسیژن خون این شرکت هرگز به اندازه پالساکسیمترهای مورد استفاده در مطبهای پزشکی(دستگاههای سنجش اکسیژن خون) دقیق نبود، اما بخشی از یک مجموعه نسبتاً جامع از ویژگیهای سلامت قلب در ساعت هوشمند شرکت اپل بود و کاملاً محتمل است که این شرکت بخواهد آن را به عنوان بخشی از یک ویژگی سلامت حتی جاهطلبانهتر در آینده، دوباره در ساعتهای هوشمند خود معرفی کند.
ایسنا
انتهای پیام/ن |