کد خبر: 267427                      تاريخ انتشار: 1404/03/13 - 09:18
حفظ جوانی پوست با مصرف این ماده غذایی
 
تخم کتان با داشتن اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌های قوی، نقش مهمی در حفظ سلامت پوست و مو ایفا می‌کند.
 
این دانه موجب حفظ رطوبت پوست، کاهش التهابات پوستی، جلوگیری از چین‌وچروک و بهبود آکنه می‌شود. علاوه بر این، مصرف منظم آن باعث تقویت ریشه مو، جلوگیری از ریزش مو و افزایش درخشندگی و لطافت موها می‌گردد.
برای بهره‌مندی از خواص بی‌نظیر تخم کتان، می‌توان آن را به روش‌های مختلفی در رژیم غذایی گنجاند و با افزودن به اسموتی‌ها و ماست، ترکیب با سالاد و سوپ، استفاده در نان، کیک و شیرینی‌ها و مصرف به‌صورت پودر شده همراه با آب یا نوشیدنی‌ها از این دانه استفاده کرد.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن