|
طرز تهیه خوراک بامیه؛ ساده و خوشمزه |
|
از بامیه در خورشهای مختلف در کنار مرغ و گوشت استفاده میشود. در این خوراک، بامیه در کنار سیب زمینی و سس گوجه فرنگی تهیه و طبخ میگردد. در این غذا گوشت یا مرغ استفاده نشده است که میتوان برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند توصیه کرد. |
|
اگر به دنبال یک غذای سبک و مقوی هستید، خوراک بامیه انتخابی عالی است. این غذا با ترکیب بامیه تازه، گوجهفرنگی، سیبزمینی و ادویههای معطر تهیه میشود و گزینهای مناسب برای یک وعده سالم و خوشطعم است. طعم خاص و روش پخت آسان این خوراک، آن را به یکی از محبوبترین انتخابها تبدیل کرده است.
بامیه یکی از سبزیجات خوشمزه و پر خاصیتی است که در ایران کشت میشود. از بامیه در خورشهای مختلف در کنار مرغ و گوشت استفاده میشود. در این خوراک، بامیه در کنار سیب زمینی و سس گوجه فرنگی تهیه و طبخ میگردد. در این غذا گوشت یا مرغ استفاده نشده است که میتوان برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند توصیه کرد. این خوراک سبزیجات بسیار خوشمزه و لذیذ است و میتوان در کنار نان و سبزی و مخلفات دیگر سرو نمود.
مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد درشت
گوجه فرنگی ۳ الی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
بامیه نیم کیلو
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
سیر ۱ بوته
آب جوش ۳ لیوان
آب لیمو یا آب غوره ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک بامیه
مرحله اول
برای تهیه خوراک خوشمزه بامیه در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست میکنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگیها را شسته و درون غذا ساز پوره میکنیم. سپس به پیازها اضافه کرده و تفت میدهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه تفت میدهیم و میگذاریم تا روی حرارت بپزد.
مرحله سوم
سپس گوجهها و رب گوجه فرنگی خوشرنگ شود. بامیهها را شسته و پاک میکنیم. سپس به قابلمه اضافه میکنیم. سیب زمینیها را هم شسته و پوست میکنیم و خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. سیر را هم به خوراک اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
آب جوش را درون آن میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم حدود ۲ ساعت بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت به آن آب لیمو ترش یا آبغوره میزنیم و میگذاریم چند قل بزند. سپس خوراک را از روی حرارت برداشته و با نان و سبزی و پیاز و مخلفات دیگر سرو میکنیم.
فرارو
انتهای پیام/ن |