دبیر علمی کنگره توانبخشی کودکان به والدین توصیه کرد: |
بازی با کودکان، کلید رشد مغزی؛ موبایل را کنار بگذارید |
|
یک کارشناس رشد کودک با تأکید بر اهمیت تعامل چهره به چهره در رشد مغزی نوزادان و کودکان گفت: ارتباط مؤثر با والدین و بازیهای تعاملی، تأثیری بسیار بیشتر از بازیهای الکترونیکی در شکوفایی ظرفیتهای ذهنی کودکان دارد.برای افزایش تعامل و رشد مغزی کودکانتان با آنها بازی کنید. |
|
فرین سلیمانی، دبیر علمی نخستین کنگره توانبخشی کودکان و استاد دانشگاه با بیان اینکه تجاربی که در دوران ابتدایی کودکی کسب میشود، نقشی مهم و حیاتی در شکلگیری رشد عصبی و مغزی کودکان دارد، اظهار داشت : دوران کودکی فرصتی طلایی برای سرمایهگذاری در حوزه سلامت و آینده بهشمار میرود.
وی گفت: نوزادان و کودکان از طریق ارتباط با دیگران، بازی و تعامل مؤثر با مراقبین خود به بالاترین ظرفیتهای رشد مغزی دست مییابند؛ از اینرو توصیه ما به والدین این است که بهجای قرار دادن گوشی تلفن همراه و بازیهای الکترونیکی در اختیار کودکان، با آنها بازیهایی انجام دهند که موجب افزایش تعامل و ارتباط چشمی با دیگران شده و به رشد مغزی آنها کمک میکند.
دبیر علمی کنگره توانبخشی کودکان با اشاره به بحث مهم کشور که جوانسازی جمعیت است، تصریح کرد: این مسئله باید در کشور تحقق یابد، چراکه با افزایش تعداد سالمندان و کاهش نرخ تولد مواجه هستیم. در عین حال، باید توجه زیادی به رشد عصبی و مغزی نوزادان داشته باشیم.
سلیمانی ادامه داد : در کشور، متخصصین زیادی در حوزه زنان، زایمان و نوزادان فعالیت میکنند و خدمات آنها موجب کاهش مرگومیر نوزادان میشود. اما بخشی از این موفقیت، منجر به افزایش تولد نوزادان نارس و کموزن شده که بهواسطه پیشرفتهای پزشکی و تجهیز اتاقهای مراقبت ویژه اطفال زنده میمانند، اما در ادامه به خدمات توانبخشی نیاز پیدا میکنند. بنابراین، توجه به توانبخشی کودکان امری ضروری است.
دبیر علمی کنگره توانبخشی کودکان در پایان خاطر نشان کرد: نخستین کنگره ملی توانبخشی کودکان در تاریخ 25 و 26 اردیبهشت 1404 به همت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برگزار می شود همچنین در این کنگره، پنلهای تخصصی با حضور اساتید برجسته و برنامهریزان کشوری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
خبرنگار: سیما حسینی |