|
لزوم کارآفرینی و اشتغال در حوزه زنان سرپرست خانوار/ 8600 شغل در سطح استان کردستان ایجاد شد |
|
مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان گفت: یکی از محورهای اصلی بسیج زنان اشتغال زایی برای بانوان بوده است که خوشبختانه با توجه به اینکه استان کردستان استانی توانمند در حوزه ی کارگاه های قالیبافی و گیاهان دارویی و اشتغال آفرینی است می توانند از فروش محصولات سود عایدشان شود. |
|
از کردستان، بتول سرکانی مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان صبح امروز در جلسه کارگروه کارآفرینی و اشتغال بانوان با اولویت زنان سرپرست خانواده که در سنندج با حضور نماینده ادارات استان برگزار شد اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی بسیج زنان اشتغال زایی برای بانوان بوده است که خوشبختانه با توجه به اینکه استان کردستان استانی توانمند در حوزه ی کارگاه های قالیبافی و گیاهان دارویی و اشتغال آفرینی است می توانند از فروش محصولات سود عایدشان شود.
وی گفت: یکی از برنامههای بسیج، ایجاد اشتغال برای بانوان استان به ویژه بانوان سرپرست خانوار با محوریت «اشتغال خانگی» است به همین دلیل نیز همواره دورههای آموزشی برگزار میشود و تاکنون خدمات خوبی در این زمینه ارائه شده و شاهد کارآفرینیهای بسیاری توسط بانوان استان بودهایم، به طوریکه تولید این محصولات موجب اشتغالزایی و کارآفرینی برای بانوان به ویژه زنان سرپرست خانوار شده است.
وی افزود: طرح فدک در راستای اقتصاد مقاومتی و جهش تولید با استفاده از ظرفیت بانوان بسیجی برای تقویت قطبهای تولیدی و نقاط دارای مزیت تولید در استان اجرا میشود.
به گفته ی مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان؛ این طرح با انسجام بخشی به فعالیت های اقتصادی بانوان بسیج و ابعاد یک «شبکه به هم رسان پویا» دو دستاورد ارزشمند را در نظر دارد، نخست اینکه زنان جایگاه خود را در مسئولیت های اجتماعی حفظ کنند و سپس با برخورداری از کرامت در رونق تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی نقش آفرینی کنند.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح و ایجاد یک شبکه به هم رسان پویا، تولیدکنندگان بالفعل تقویت می شوند و افراد ماهر و تولیدکنندگان بالقوه به ایجاد کسب و کار تشویق می شوند در نتیجه بانوان بسیجی آموزش دیده و صاحب مهارت در دست بانوان بسیجی کارآفرین گذاشته می شود و به این ترتیب ضمن به کارگیری توان صاحبان مهارت به تامین معاش و بهبود وضعیت درآمدی و گسترش کسب و کارهای کارآفرینانه زنان بسیجی نیز کمک می کند.
سرکانی یادآور شد: در بحث طرح فدک در دیواندره فراورده های لبنی، در بیجار بحث خیاطی و کارگاه قالیبافی و در سروآباد در بسته بندی خشکبار خوشبختانه اقدامات خوبی توسط بانوان بسیجی انجام شده است اما همچنان باید با همکاری سایر ادارات در بحث اشتغال بانوان قدم برداریم.
8600 شغل در سطح استان کردستان ایجاد شد
در ادامه این جلسه رضا باقری نژاد مدیر اشتغال و تجاریسازی جهاددانشگاهی کردستان با بیان اینکه توجه به بحث کارآفرینی یک مسئله بسیارمهم است که اگر به آن اهمیت داده شود، وضعیت اقتصادی جامعه به سمت پویایی و توسعه می رود ، اظهار داشت: اشتغال و کارآفرینی یک موضوع مهم در اقتصاد است که اگر رونق ییدا کند باعث پویایی و رشد و توسعه در بخش های دیگر جامعه می شود.
وی گفت: خوشبختانه به همت جهاد دانشگاهی، 8 هزار و 600 شغل در 10 شهرستان استان کردستان در بخش های خدمات، صنعت، تولید، مشاغل خانگی و .. اسجاد شده است.
وی ضمن اشاره به قرارداد خدمات هدایت شغلی مدد جویان کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان کردستان گفت: تحقق سیاست های دولت در خدمات رسانی و ایجاد اشتغال، ارتباط بین دو نهاد انقلابی کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و جهاددانشگاهی، هم افزایی جهت خدمت به محرومان در استان، ارتباط هرچه بیشتر جهاددانشگاهی با بدنه محروم جامعه و فرصت و زمینه جدید ارایه آموزش به این بخش از جامعه (مددجویان) با توجه به ظرفیت موجود جهاددانشگاهی از ظرفیت های مهم این طرح بود.
در پایان این جلسه اعضا به نقطه نظرات و راهکارهای پیشنهادی در حوزه ی اشتغال زنان سرپرست خانوار پرداختند.
انتهای پیام/* |