کارشناس ارشد مطالعات زنان و خانواده: |
زنان در خیزشهای اسلامی دارای نقشی پر رنگ و همواره طلایهدار این خیزش ها هستند |
|
نوری صادق گفت :امروزه شاهد آن هستیم زنان فلسطین و لبنان با الگو گیری از بانوان صبور ایران اسلامی نه فقط یکی از فرزندان خود را بلکه چند فرزند را تقدیم جبهه مقاومت کردهاند و این تنها نکتهای است که باعث افزایش توان و نیروی جبهه مقاومت شده است. |
|
سیستان و بلوچستان، شمسیه نوری صادق کارشناس ارشد مطالعات زن و خانواده در گفتگو با خبرنگار زنان ایران در خصوص نقش زنان ایرانی در تقویت روحیه ی زنان جبهه مقاومت گفت : مقاومت پرندهای است که یک بال آن را زنان و بال دیگر را مردان شکل دادهاند و نقش زنان در خیزشهای اسلامی پر رنگ بوده و همواره طلایهدار این خیزش بودند و تغییر و اثرگذاری پویایی داشتند.
وی گفت : در حوزه زنانگی و مقاومت که خانمها نقشی پر رنگ دارند، سه راهبرد اصلی را شاهد هستیم که شامل ایران و دیگر کشورهای مسلمان میباشد ؛ راهبرد اول ؛راهبرد عملیاتی است در این عرصه زنان همواره در صحنه حضور داشته حاضر نیستند فلسططین خاک سرزمین خود را ترک کنند.
راهبرد دوم؛ تربیت نسلی مقاوم است که نهتنها همسران خود را به حضور در میدان ترغیب میکنند، بلکه فرزندان خود را نیز دوشادوش پدران به مبارزه میفرستند و در جنگ تحمیلی نیز چنین مسئلهای را شاهد بودیم.
راهبرد سوم؛ شناسایی و تحقیق است و زنان دقیقتر میتوانند عرصههای مختلف را بررسی کرده و برای انتخاب درست نقشآفرین باشند.
وی اظهار کرد : در تاریخ زندگی حضرت زهرا (س) هم که مینگریم تأیید ولایت را در کنار همسر بودن را میبینیم و نقطه دیگر حضور سیاسی زنان در مقاومت و ایستادگی است که در اینجا بانوان نقش اول را دارند و این حضور به معنای پشتصحنه نیست بلکه هر جا ضرورت ایجاب کند زنان باید حضوری صددرصدی در میدان داشته باشند همانطور که امروز شاهد هستیم زنان در جبهه مقاومت با نیروی نظامی مقابل روبهرو هستند.
نوری صادق افزود : این زنان هستند که انگیزه و امید و شجاعت را به همسران خود ارائه میدهند و در این میان نقش اول حضوری فعال و راهبردی است که رهبری را بر دوش زنان گذاشتند و نقش دوم کارکرد تربیتی زنان است؛ چون نقش پررنگتری داشته و میتوانند اثرگذار باشند.
وی گفت : بانوان ایران در مقابل ظلم مقاومت کردند و در زمان اشغال کشور ، زنان چنین نقش مهمی را ایفا و فرزندانی قوی و محکم را تربیت کردند تا در مقابل دشمنان ایستادگی کنند . بنابراین نقش اساسی در این راه برعهده زنان بوده است.
کارشناس مطالعات زن و خانواده گفت : امروزه زنان درفلسطین و لبنان بیشترین تاثیر را در تربیت فرزندان دارند آنها فرزندان مجاهد پرورش می دهند و فرزندان خود را به عنوان مجاهد تقدیم مقاومت میکنند و حتی وقتی پیکر آنها را هم تحویل می گیرند، صبور و مقاوم هستند. زنان لبنان و فلسطین همچون بانوان ایران اسلامی نه فقط یکی از فرزندان خود را بلکه چند فرزند را هم تقدیم جبهه مقاومت کردهاند و این تنها نکتهای است که باعث افزایش توان و نیروی جبهه مقاومت شده است. همان مقاومتی که باعث عقبنشینی دشمن و اشغالگران شده و این روحیه بین زنان سوریه، بحرین، یمن و همه کشورهای جبهه مقاومت که در آنها اشغال و دشمنی صورت گرفته وجود دارد زیرا آنها نیز الگوهایی از زنان مقاوم دارند و به برکت چنین الگوهایی که مقاومت پیشرفت کرده است.
وی در پایان گفت : وجود الگویی چون بانوی نمونه اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله و زینب کبری سلام الله و تاسی بانوان مقاوم و دلیر ایرانی در دوران مبارزات انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و دیگر عرصه ها ی انقلاب اسلامی به آن الگوهای بی بدیل، باعث قوت قلب و دلگرمی شیعیان و به ویژه زنان حق جو در دنیا شده است که همچون کوهی استوار در مقایل تمامی مصائب و مشکلات ایستادکی می کنند و لحظه ای دست از آرمانهای خود بر نمی دارند .
انتهای پیام/* |