بانوی پژوهشگر یزدی:

تخصیص بودجه اندک و زمانبری زیاد کار تحقیق چالش بزرگ پیش روی پژوهشگران ایرانی

بانوی پژوهشگر علوم اجتماعی گفت: کار تحقیق وپژوهش همیشه موانعی را پیش رو دارد . یکی از مهمترین مسائل تخصیص بودجه اندک با توجه به زمانبری زیاد کار تحقیق هست، و زمان هایی هم وجود داشته که موقعیت وشرایط جامعه اماده ومساعد برای کار نبوده است.
تخصیص بودجه اندک و زمانبری زیاد کار تحقیق چالش بزرگ پیش روی پژوهشگران ایرانی
1401/10/04 - 09:49
تاریخ و ساعت خبر:
143830
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - یزد: اسم پژوهش و پژوهشگر که می آید ، تخصص در کنار سختی کار برای رسیدن به یک هدف در ذهن انسان تداعی می شود. چند دهه که به عقب برگردیم این عرصه مهم علمی در سیطره مردان بود و کمتر زنی را می تواستیم بیابیم که به عنوان فردی متخصص و علاقمند وارد عرصه پژوهش شده باشد. اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی راه ها برای ورود بانوان به پژوهش باز شد و برکات حضور آنها به خوبی در رشد علمی کشور و دستیابی به موفقیت های کم نظیر به خوبی دیده می شود .
یکی از این بانوان، محمودی کارشناس پژوهشگری علوم اجتماعی است که از سال 1381تا سال1390در واحد علمی پژوهشی سپاه کارهای تحقیقاتی وپژوهشی انجام دادم واز سال 1390تا به الان در واحد تحقیقات صدا و سیما مشغول به کارشده است.
وی در گفت وگو با خبرنگار طنین یاس با اشاره به اینکه کار تحقیق وپژوهش برای ما به این صورت هست که ایده اصلی از واحد پژوهش میباشد و ما برای به نتیجه رسیدن کار در بین مردم باسوال وجواب فرضیه ها را به حقیقت پیوند می دهیم در پاسخ به این سوال که از چه زمانی به حوزه پژوهش علاقه مند شدید ؟ آیا در این عرصه خودتان به علاقه تان پی بردید یا الگویی در مسیر کار خود داشته اید. گفت: حقیقتا ازطریق مطالعه دفترچه کنکور وتوضیحاتی که داده شده بود که یک پژوهشگر چه وظایفی را برعهده دارد علاقمند به کار پژوهشگری شدم و برای انتخاب رشته وادامه مسیری که به آن علاقه مند شده بودم مسیری متفاوت از بقیه دوستانم را انتخاب کردم .در دانشگاه هم همیشه بهترین خودم بودم وبرای یادگیری صد وجودم را گذاشتم.
این بانوی پژوهشگر در ادامه با بیان اینکه درحوزه کاری ما تحقیق وپژوهش راجع به مسائل روز جامعه است .چه اتفاقاتی در شرف وقوع هست واهمیت دانستن این مسائل به تصمیم گیری های به موقع و برنامه ریزی های دقیق کمک شایانی می کند، گفت: کار تحقیق وپژوهش همیشه موانعی را پیش رو دارد . یکی از مهمترین مسائل تخصیص بودجه اندک با توجه به زمانبری زیاد کار تحقیق هست، و زمان هایی هم وجود داشته که موقعیت وشرایط جامعه اماده ومساعد برای کار نبوده است.
محمودی با بیان این مطلب که زنان توانسته اند به عنوان پژوهشگران در عرصه های مختلف موفقیت های کم نظیری را تجربه کنند ، گفت برای مثال موفقیت های ما درحوزه پژوهش؛ پیش بینی اوضاع کشور و دادن راهکار به کسانی که در راس کشور هستند و یا اختصاص دادن بودجه درطرح های متفاوت که درکشورحال اجراست ویا قرارهست که اجرا بشود.
وی در ادامه به سوال ما که « یک بانوی پژوهشگر که به عنوان دختر خانواده یا مادر خانواده یا همسر خانواده مشغول به فعالیت است، از نظر شما چه تفاوت هایی در سبک زندگی با یک مرد پژوهشگر دارد؟» گفت: خوب مسلما ما در خانواده زمان های کمتری را برای پرداختن به کارها و نقش خودش دربیرون از خانه و خانواده دارد و یک مرد زمان های ازاد بیشتر و اینکه درکار تحقیقاتی اقایان اکثر محدودیت های بانوان رو ندارند.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بانوان، پژوهش، موانع پژوهش
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
استان ها
V
آرشیو